Sfaturi utile pentru alegerea primei perechi de cercei a copilului

0
525

Daca au trecut sase saptamani sau mai mult de cand au fost facute perforatiile pentru cercei si urechile nu s-au infectat sau nu au aparut alte probleme, este momentul ca parintii sa inceapa sa caute cercei copii.

Copilul ar trebui sa poarte cercei la toate varstele, incepand imediat dupa perioada de vindecare, ce dureaza sase saptamani. In acest timp ranile se vor inchide complet. Pentru primele sase luni ale copilului se recomanda evitarea materialelor precum nichelul. Pot exista urme de nichel si in argint si de aceea este necesar sa cumperi cercei doar de la magazine de incredere cum este Moogustore.

Pentru bebelusi parintii aleg cerceii in functie de preferintele personale insa este important de stabilit faptul ca materialele trebuie sa fie intotdeauna cele mai sigure indiferent de preferintele parintilor. Cerceii cu surub mici si tortitele sunt o solutie buna pentru ca nu se incurca in haine, lenjerie de pat sau par.

Se recomanda ca parintii sa aloce timp special pentru a cumpara cerceii copilului. Cele mai frumoase modele de cercei sunt urmatoarele:

  • Cerceii in forma de intima – acestia pot fi plini, cu contururi, cu pietre pretioase sau fara;
  • Cercei inspirati din natura – flutirii si stelele sunt idei geniale de cercei pentru copii;
  • Cercei in forme neutre – tortitele si cerceii cu surub in forma de cerc de exemplu, cu insertii pretioase sau fara, sunt o idee atemporala, de care copilul se va bucura pana in adolescenta.

Dupa ce a fost cumparata prima pereche de cercei este momentul ca parintii sa inceapa sa construiasca prima caseta de bijuterii ca copilului. Cerceii metalici sau cei cu perle au o durata de viata mare, la fel si tortitele cu diametrul mic – iar aceste forme de baza nu au varsta si pot fi folosite oricand.

Daca copilul are deja urechile perforate sau urmeaza sa le aiba, Moogustore te asteapta cu cele mai frumoase modele de cercei pentru copii la super pret. Prima pereche de cercei trebuie sa fie din aur de cea mai buna calitate, pentru a evita reactiile alergice, deoarece pielea copilului este foarte sensibila.

Toti cerceii de pe Moogustore sunt realizati de specialisti care stiu exact cum sa construiasca o pereche de cercei perfect sigura pentru copii, astfel incat acestia sa nu cada, sa nu se piarda si sa nu fie inghititi de cei mici in timpul somnului sau atunci cand se joaca.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here