De ce optimizarea SEO este esentiala?

0
79

SEO este unul dintre termenii cei mai putin intelesi din lumea marketingului. Caracterizarea SEO-ului ca fiind o stiinta SF din ultimul timp, a facut ca multi profesionisti sa nu mai tina cont de planul de marketing pentru intreprinderi mici si mijlocii. Din acest motiv, multe persoane inca se intreaba de ce SEO este atat de important pentru afacerea lor.

La SEO Butique, serviciile de optimizare SEO sunt personalizate in functie de fiecare client si fiecare contract beneficiaza de o atentie individuala.  SEO nu este magie insa ofera:

  • O vizibilitate comerciala mult mai buna;
  • O strategie de branding noua;
  • Trafic web;
  • O rentabilitate ridicata pentru investitii;
  • O credibilitate foarte buna;
  • O prezentare generala mai buna a comportamentului clientului.

Atunci cand firmele cauta servicii de SEO este pentru ca vor sa apara in fata in rezultate. Scopul insa nu este ca oamenii sa intre pe site si sa iasa imediat, ci sa ramana si sa citeasca.

Atunci cand site-ul apare in cautare pentru termeni care nu au o legatura directa cu afacerea, click-ul nu este valoros. Spre exemplu, cei mai multi vizitatori nu doar cauta, vor si rezultate si in momentul in care nu ajung pe paginile dorite renunta si ies imediat de pe site.

Cu ajutorul unei echipe de SEO specializate, se vor afisa consecvent toate rezultatele cautarii si puteti castiga mai multa vizibilitate de la fiecare potential client. Exista o sansa mai mare ca un vizitator sa intre pe site atunci cand acesta este prezent in primele rezultate ale cautarilor si nu vei putea ajunge in topul rezultatelor fara o echipa de SEO care sa optimizeze site-ul.

Atunci cand site-ul apare in primele rezultate transmite faptul ca Google spune despre site ca este relevant pe nisa. In perioada in care erau doar cateva site-uri pe internet, in momentul in care aparea spre exemplu un instalator pe prima pagina, acesta era de incredere. Este posibili ca clientii sa nu isi dea seama insa o pozitie ridicata in cautari te va face mai credibil in ochii lor.

Traificul obtinut din optimizari SEO este organic. Atunci cand site-ul este bine optimizat va sari imediat in ochi tuturor. Este ca si cand ai avea un magazin in mijlocul capitalei, prin comparatie cu un magazin pe un drum de munte neasfaltat si fara lumina pe timpul noptii. Este evident care din cele doua va avea mai mult de castigat.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here