Aştept un răspuns până pe 3 august

0
300

„Am avut astăzi o întâlnire la Vila Lac cu Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu. Am discutat despre un acord de cooperare în vederea alegerilor prezidenţiale din toamna acestui an, am discutat despre guvernare şi despre modul în care vedem un parcurs comun în următoarea perioadă. Din partea lui Ponta nu am avut încă un răspuns, nici nu i-am cerut un răspuns, au fost teme pe care le-am discutat. Nu am luat încă o decizie privind susţinerea candidatului PSD. Domnul Călin Popescu Tăriceanu vrea să candideze din partea ALDE. În PSD s-a luat decizia să mergem cu candidat PSD şi mâine vom decide cine o să fie (…) Până în 3 august este nromal să lăsăm fiecare partid să îşi facă evaluările interne. Noi aşteptăm până pe 3 august să vedem cine vrea să susţină cabdidatul PSD. ”, a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Liderul PSD a afirmat că a discutat cu Călin Popescu Tăriceanu şi despre o restructurare a guvernului la începutul sesiunii parlamentare.

„Cu Tăriceanu am vorbit despre guvernare, despre modul în care vrem ca anumite măsuri de guvernare să le gândim mult mai bine şi am vorbit chiar despre o restructurare a guvernului şi în toamna acestui an, în momentul în care începe activitatea parlamentară”, a adăugat Dăncilă.

Viorica Dăncilă a avut, luni, o întrevedere cu Călin Popescu Tăriceanu şi Victor Ponta pentru a discuta despre o coaliţie a celor trei partide pentru susţinerea candidatului PSD la prezidenţiale.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here