Beneficiile halelor metalice

0
435

Când auziți termenul hală metalică vă gândiţi la o construcţie ușoară, insă rezistentă și în care vă puteți începe activitatea imediat după ce aceasta a fost montată.

Beneficiile oțelului pentru halele industriale

Există o lungă listă de motive pentru care ar trebui să construiți o hală metalică:

Durabilitate – O clădire din oțel, dacă este întreținută corespunzător, va dura zeci de ani. Halele metalice rezistă la vânturi puternice, zăpadă grea și evenimente seismice mult mai bine decât structurile din beton.

Raportul dintre rezistență și greutate – Oțelul are cel mai mare raport de rezistență-greutate al oricărui material de construcție. Pentru a crea structuri la fel de rezistente precum cele din materiale convenționale, se folosește o cantitate mult mai mică de oțel, reducând astfel greutatea materialelor folosite.

Ecologic – Oțelul este 100% reciclabil și majoritatea oțelului pe care îl achiziționați va fi compus din oțel reciclat.

Menținerea rezistenței – Oțelul poate fi reciclat la nesfârșit și nu își pierde niciodată rezistența inițială.

Rezistența la deteriorare – Oţelul este rezistent rugină, insecte şi animale.

Beneficiile halelor metalice

Pe lângă toate avantajele oțelului, achiziționarea unei hale metalice prefabricate aduce o altă listă de beneficii:

  • Nu se generează deșeuri.
  • Controlul calității este strict și efectuat înainte de a primi construcţia.
  • Asamblare rapidă.
  • Timp scurt de construcție.
  • Costuri de construcție mai mici.
  • Halele metalice sunt protectate în conformitate cu legistaţia locală.

Toate alegerile dvs. se fac cu producătorul de hale metalice, de la dimensiunea clădirii până la culoarea panourilor de acoperiș. Hala metalică este prefabricată în condiții strict controlate, cu un nivel ridicat de control al calității. Elementele prefabricate sunt produse în condiții stricte și este inspectată și testată înainte ca elementele constructive să părăsească fabrica.

Halele metalice vor fi ridicate rapid și sunt ușor de întreținut. De fapt, dacă aveți nevoie să vă mutați hala metalică, puteți să o dezasamblați și să o reasamblați într-o locație nouă dacă doriți, verificând în prealabil normele de încărcare locale.

Construcțiile din oțel au costuri de întreținere redusă. Prin curățarea periodică a, puteți avea o hală metalică ce va arăta ca și cum tocmai a sosit din fabrică, chiar și cu trecerea anilor.

De ce se asamblează atât de uşor halele metalice?

Totul este măsurat, tăiat și pre-perforat, prefabricat. Cu cât hala metalică este mai mică, cu atât va fi construită mai repede. Odată ce exteriorul halei metalice este complet finalizat, interiorul poate fi finisat în orice fel doriți.

Greutatea unei hale metalice este mult mai mică decât o construcție industrială din alte materiale. Rezistența și grosimea necesară a fundației sunt, de asemenea, reduse, economisind timp și bani pentru muncă și materiale.

Care sunt alegerile dvs?

Ca exemplu de hale metalice prefabricate disponibile acestea vin într-o gamă de dimensiuni standard sau personalizate, cu o gamă largă de culori de unde puteţi alege. Odată ce ați determinat dimensiunea și schema de culori, aveți șansa de a face o particularizare pentru a face hala metalică distinctă, perfectă nevoilor dumneavoastră.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here