Gazduire sediu social firma este conditia elementara a infiintarii unei firme

0
205

Stiai ca una dintre conditiile esentiale pentru infiintarea unei firme este sa faci dovada existentei sediului social al acesteia?
Nu te supara, nu te nelinisti si mai ales nu renunta, daca nu ai inca o proprietate pe numele tau si esti un antreprenor tanar cu idei! Poate esti student in Bucuresti, iar parintii locuiesc in provincie.

Camera de la camin nu poate deveni sediu social.

Adisaf.ro iti ofera gazduire sediu social firma intr-o zona foarte buna ca visul tau sa se implineasca si firma sa fie infiintata.

Poti inchiria un sediu social si dupa cativa ani vei avea banii necesari sa iti cumperi un apartament mare in care sa muti sediul social al firmei tale. Nu te autoprograma negativ, cum am auzit pe multi care nu se cred in stare ca vor reusi! Important este sa incerci si sa crezi in tine.
Oamenii de succes au reusit, fiindca au perseverat. O afacere este la fel ca mersul pe bicileta. Este posibil sa cazi de mai multe ori pana te inveti, dar cand capeti mobilitate si vezi cat de repede ajungi unde doresti pe bicicleta si cat de bine te simti pe cele doua roti, cu vantul in plete, cazarurile sunt uitate.
In plus, nu esti singur in incercarea ta, fiindca Adisaf.ro te ajuta nu numai cu sediul social, ci poate face urmatoarele lucruri ca afacerea ta sa fie legala si sa prospere:

-se ocupa de obtinerea autorizatiilor si avizelor pentru functionarea legala
-ofera consiliere legata de alegerea tipului de afacere si managementul ei la inceput
-la cerere administreaza cladiri cu mana de fier
-ofera asistenta juridica, servicii de resurse umane si contabile de calitate premium, fiindca sunt oferite de catre cei mai buni specialisti ai momentului.
Semnarea unui parteneriat pe termen lung cu Adisaf.ro iti garanteaza ca ei te vor ajuta sa faci toate schimbarile legale legate de activitatea firmei tale.

Reprezentantii firmei prezentate mai sus vor depune actele necesare pentru:

1. majorarea capitalului firmei tale. Este normal ca o firma cu activitate intensa sa isi majoreze capitalul.
2. schimbarea sediului social. Poti sa soliciti acest lucru in acelasi oras sau judet si in afara acestuia. Adisaf.ro este alaturi de tine.
3. cesionare parti capital social, daca ai asociati, care vor sa iti cedeze partea lor sau tu le lasi lor partea ta.
4. inchiderea firmei fara activitate. Tocmai de aceea iti spuneam sa nu iti fie teama la inceput. In cazul in care firma ta nu produce, nu se ridica la inaltimea asteptarilor tale, o poti inchide fara probleme cu ajutorul lor.

Te invit sa te uiti putin in portofoliul lor sa vezi in ce domenii de afaceri importante s-au implicat, ajutand intreprinzatorii la toate lucrarile enumerate de mine mai sus.

Datorita lor exista pe piata din Romania in acest moment firme mari de transport rutier de marfuri sau de persoane, furnizori de medicamente si de echipamente medicale, birouri de avocatura si notariat, centre de printare, ateliere de reparat masini, agentii de turism si firme de curatat tapiteriile la domiciliu si de curatenie.

Important este sa doresti sa fii de folos lumii in care traiesti, iar daca produsele si serviciile tale sunt de nota 10, sa fii sigur ca abia vei face fata comenzilor.

Adisaf.ro ne sustine in actiunea noastra de a presta o activitate independenta din care sa ne asiguram veniturile necesare si fonduri pentru excursii, inlocuirea mobile si a electronicelor, rezolvarea tuturor urgentelor financiare care apar.

Ar trebui sa pretuim prezentul, fiindca:

-avem libertatea de a infiinta firme. In comunism, oamenii nu aveau acesta libertate. Toti lucrau la stat, in conditiile impuse de catre angajator.
-exista firme care se ocupa de punerea la punct a actelor si de toata alergatura pentru infiintare si obtinere de autorizatii si avize.

Dragi cititori, nu mai stati nicio secunda fara sa solicitati consultanta specialistilor de la Adisaf.ro, din moment ce aveti abilitati antreprenoriale si va doriti sa nu mai depindeti de nimeni finaciar!
Daca se duc pana si cu actele la Registrul Comertului si va inchiriaza si sediul social, ce va mai retine?
Ei se implica si in managementul firmei in faza de inceput, sa va dea elenul necesar, sa va ocupati singuri de propria afacere, dupa ce v-ati familiarizat cu domeniul.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here