„Este teribil de bine acasă”

0
130

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la Preşedinţia României şi-a lansat, vineri, candidatura în Piaţa Mică din Sibiu, în prezenţa a 1.000 de oameni spunând despre candidatura sa că „este încă un pas pe care Alianţa USR-PLUS îl face înspre însănătoşirea României”.

„Cât de bine este să fii acasă! E un sentiment extraordinar! Ne uităm mereu la filme şi îmi amintesc un film din copilărie cu o cântăreaţă de operă şi avea succes în toată lumea şi îşi punea întrebarea dacă va avea succes cînd va ajunge acasă. Exact asta mă întreb, dacă de data aceasta, acest discurs pe care l-am pregătit va avea succes şi acasă, în faţa voastră. Vă mulţumesc tuturor celor care aţi venit de aici din oraş, din judeţ, din judeţele din România. Este încă un pas pe care Alianţa USR-PLUS îl face înspre însănătoşirea României. Pentru că noi suntem speranţa, USR-PLUS este viitorul acestei ţări”, a spus Barna.

El a mai spus că are foarte mare încredere în programul său de candidat la Preşedinţia ţării, pentru că lucrurile în România trebuie să se schimbe.

„Nu mai vreau să fim o ţară de oameni resemnaţi, nu mai putem să spunem <aşa e în România, la noi nu se poate, se poate în altă parte>. (…) Ne-am săturat să spunem că în România nu se poate. În România de fapt se poate şi ceea ce dovedim noi, ceea ce deja a dovedit Alianţa USR-PLUS este că nişte zeci de mii de oameni care nu s-au gândit niciodată că vor intra în politică, au făcut acest pas. (…) Nu putem să ne facem bine ca ţară decât dacă ne implicăm şi de fapt implicarea este soluţia pe care o avem în faţă”, a mai spus Barna.

Candidatul la Preşedinţia României, Dan Barna a fost prezent, vineri, alături de Dacian Cioloş, preşedintele PLUS şi lider al grupului Renew Europe din Parlamentul European, la mitingul electoral organizat de Alianţa USR PLUS, în Piaţa Mică din Sibiu.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here