Cum alegem lifturile hidraulice SKBS

0
663

Atunci cand ne dorim sa avem in hala sau in depozit un flux de marfa continuu si sigur trebuie sa ne asiguram de faptul ca o rampa de egalizare SKBS sau un lift hidraulic de calitate este necesar. Sistemele hidraulice de la SKBS Romania sunt cunoscute ca fiind de calitate si necesare pentru orice depozit sau hala unde se vrea un flux cat mai bun al marfii.

Pentru ca procesul nostru de logistica interna sa fie cat mai lin si sa ruleze in parametrii normali trebuie sa ne asiguram ca atat rampa de egalizare si liftul hidraulic sunt bine alese.

Sistemele hidraulice sunt utilizate pentru tot felul de lucruri – de la sisteme de frânare auto la camioane cu stivuitor, prese până la pompe. Toate sistemele folosesc același principiu de bază, iar ascensoarele hidraulice nu sunt diferite.

O masa hidraulica de tip foarfeca este numita si cunoscuta ca si lift hidraulic pentru ca este utilizata pentru a ridicarea sau coborarea oameniilor pe diverse platforme. Tinand cont ca platforma se ridica prin diverse motorase, ea va urca vertical in functie de inaltimea dorita.

Aceste lifturi de ridicare functioneaza pe baza de sistem hidraulice, pneumatice sau mecanice pentru ca muncitorii sa ajunga la inaltimile dorite de pana la 30 metri. Iata mai jos cateva beneficii alege rampilor hidraulice.

Gama noastra de ascensoare hidraulice au o gama variata de aplicari care sunt utilizate mai ales in diverse industrii precum constructii la inaltime, productie, automotive si aviatie. Ele sunt utilizate in mare pentru tranport, dar si ajungerea la diverse inaltimi unde este nevoie sa fie ridicata marfa, oamenii si utilaje de mutat.

Multe depozite din Romania folosesc lifturile hidraulice profesionale SKBS pentru sistemul lor de transport si asigurarea unui workflow cat mai bun.

Sunt mai multe lifturi hidraulice precum cele de tip foarfeca – ele ridica marfa dar si oamenii la diverse inaltimi – fiind controlate de cilindrii hidraulici si un sistem electric de pompare, ajungand la diverse inaltimi.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here