Nici a şaptea oară n-a fost cu noroc. CSM nu a validat-o, din nou, pe Adina Florea la şefia SIIJ. Blocaj după centralizarea voturilor

0
303

Surse din CSM au precizat, pentru MEDIAFAX, că s-a produs un blocaj după centralizarea voturilor pentru validarea Adinei Florea în funcţia de şef al Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ): 9 voturi „pentru”, 9 „împotrivă” şi un vot anulat.

Astfel, potrivit aceloraşi surse, discuţia va fi reluată la următorul plen CSM.

De altfel, mai mulţi procurori de la Parchetul General, DIICOT şi de la DNA i-au solicitat procurorului CSM Codruţ Olaru să ceară în plenul de marţi, în numele lor, amânarea discuţiei privind validarea concursului pentru numirea Adinei Florea în funcţia de şef al SIIJ până la o hotărâre a CJUE.

În debutul plenului CSM, procurorul Bogdan Pirlog a cerut invalidarea concursului de numire a Adinei Florea în funcţia de şef al Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) deoarece, potrivit acestuia, procedura de numire nu a fost efectuată conform regulamentului şi el s-a considerat nedreptăţit atunci când a susţinut interviul. Acesta a spus că nu i-au fost aprobate cererile privind data susţinerii interviului, mai ales pentru că a anunţat că pleacă din ţară. Pîrlog a spus că se consideră vătămat.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here