Barna sugerează că beneficiarul anchetei Rise Project, „succes de coordonare mediatică”, ar fi Dăncilă

0
145

”La cum arată lucrurile, cei de la Rise, chiar în interviu, ne-au spus că au primit din Ministerul Fondurilor (Europene – n.r.) dosarul complet al rambursării mele, că a fost o persoană de bună credinţă care le-a transmis tot dosarul, dincolo de răspunsul oficial al ministerului. A plecat dintr-o instituţie controlată de dna Dăncilă, a ajuns într-o anchetă jurnalistică, perfect legitimă, evident, s-a întors la o altă instituţie controlată de dna Dăncilă… Putem trage concluzia că ar veni dinspre contracandidatul direct pentru turul doi, PSD”, a declarat Dan Barna.

El a mai spus că nu are dovezi, ci că este o opinie personală.

”Nu am date. Este o părere personală, cum la fel de bine orice legată de cine e în spatele acestui succes de coordonare mediatică…Neştiind şi neavând dovezi, nu pot să fac acuzaţii”, a punctat liderul PSD.

El a mai spus că nu are ce să-şi reproşeze din perioada în care era consultant, deoarece a acţionat potrivit procedurilor şi ghidurilor finanţărilor europene.

Rise Project a publicat, săptămâna trecută, un articol în care acuză firma lui Dan Barna că multe proiecte au eşuat, iar liderul USR este ”supervizorul senin al unor fraude şi conflicte de interese cu fonduri UE”.

Ulterior, liderul USR, Dan Barna, a cerut ca DLAF să trimită de urgenţă documentele la DNA, pentru că ştie că ”asta e comanda politică pe care au primit-o”. El a menţionat că nu sunt nereguli în acele proiecte, că a răspuns deschis tuturor întrebărilor, atât jurnaliştilor de la Rise, cât şi colegilor din USR şi tuturor celor care au solicitat detalii despre acest subiect.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here