City break la Praga impreuna cu noi

0
242

Acceseaza https://ancapavel.ro/destinatie/praga/ si descopera ofertanta Praga pentru a petrece un un minunat city break.

Orasul Praga, marginalizat in epoca comunista, a strans atat de multe bogatii astfel incat in aceste vremuri ti se deschide nu numai frumoasa, fascinanta, magica si atractiva dar si bogata.

Deloc zgarcita, capitala Cehiei iti ofera momente de neuitat fiindca doar aici poti intalni 100 de turle, Podul Carol, o incredibil de frumoasa Piata a Orasului Vechi si un intreg areal inconjurand Castelul Praga.

Piata Orasului Vechi, se numara printre cele mai vizitate atractii aici situandu-se ceasul astronomic aflat pe cladirea Primariei Orasului Vechi aflat la capatul unui sir de case care ni se arata cu atitudine ramanand neclintite de sute de ani, structura construita incepand cu anul 1338.

Devenit deja celebrul Pod Carol se infatiseaza generos si grandios oricarui turist in parte aratandu-si maretia invitandu-va sa admirati intreaga panorama a orasului Praga.

O experienta de neuitat ar fi aceea de a face o plimbare atat dimineata cand totul in jur se trezeste la viata, la apus admirand culorile care-l inconjoara sau chiar seara fiindca luminile in Praga lumineaza impresionant.

Pe pod, sunt aliniate 30 de statui care sunt orientate catre Castelul Praga iar raul Vltava face ca acesta experienta sa fie memorabila.

Castelul Praga, chiar daca a mai fost vizitat de tine, o data sau de mai multe ori, iti va dezvalui de fiecare data un nou detaliu neobservat in alte dati pentru ca el stie ce si cat sa-ti ofere de fiecare data, stie cat sa-ti arate pentru a te fascina fara sa te copleseasca in totalitate.

In zidurile sale sunt casute care au dainuit peste timp si in care au locuit alchimistii pe straduta denumita Straduta de Aur unde mai tarziu au locuit mesterii aurari iar Frantz Kafka a fost rezident acolo.

Acum, in acele casute, minunate magazine bogate in suveniruri te asteapta sa le treci pragul pentru ca ai de unde alege ceea ce te impresioneaza mai mult desi toate paleta iti va face cu ochiul ademenindu-te.

Praga, in afara denumirilor ca Orasul celor 100 de turle, Orasul de Aur, Parisul  estului, Inima Europei se mai poate numi si Orasul pe un rau deoarece topografia ondulata fiind situat pe raul Vltava da acestei minunate capitale a Cehiei o frumusete inegalabila si inimitabila dezvaluindu-ti panorame uluitoare.

Multele dealuri ale impresionantului oras iti creaza privelisti uluitoare indiferent in ce loc te-ai afla si de oriunde catre orice ai privi.

Pe parcursul celor 31 de kilometri, aceasta minute a naturii a creat locuri idilice de care romanticii se pot infrupta din plin.

Intra pe site-ul propus si hai cu noi pentru a petrece un minunat city break la Praga.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here