Alegeri prezidenţiale 2019 | Mesajul lui Iohannis, înaintea finalului campaniei electorale: Oamenii să meargă la vot

0
218

„Pesediştii au vrut să frângă calea democratică a României, au vrut să acapareze întreg sistemul de justiţiei, să îl politizeze. Şi culmea culmilor au finalizat cu un atac fizic asupra românilor, la acel protest de la Bucureşti în 10 august. Mare, mare ruşine! Noi am, voi şi cu mine, am luat partea românilor şi am oprit efectiv toate aceste prostii. Am mers mult prin ţară, mai mult decât unii care se plimbă recent prin ţară şi mă acuză că nu am fost niciodată. Eu în cunosc pe români, majoritatea întâlnirilor nu au fost de campanie, au fost pur şi simplu întâlniri cu românii ca să îmi spună păsurile lor. Majoritatea cam 90% dintre solicitările românilor care au venit să îmi spună fiecare ce voia, domnule preşedinte să ne scăpaţi de PSD şi am reuşit”, a afirmat Klaus Iohannis, vineri, la o întâlnire cu simpatizanţii din Râmnicu-Vâlcea.

Acesta a adăugat că PSD nu a dispărut şi rămâne un adversar redutabil.

„Dar să nu ne amăgim. PSD-ul nu a dispărut. PSD a fost înlăturat de la Putere. PSD rămâne un adversar redutabil, pentru a scăpa România de pesedism e nevoie să îi convingeţi pe români să meargă la vot. Noi suntem dintre aceia care vor să facă ordine prin vot liber, democratic şi pentru asta mergeţi şi convingeţi oamenii să meargă la vot la prezidenţiale, la locale, la parlamentare şi abia după aceea, cu o altă majoritate în Parlament vom începe adevărat reconstrucţie a României. Mă angajaez în faţa dumneavoastră că voi aduna toate forţele democratice din România şi vom reconstrui această frumoasă ţară, patria noastră, România”, a completat şeful statului.

El a cerut votul românilor la alegeri.

„Vă mai spun ceva. Acuma la final de campanie vă spun ceva ce nu am spus niciodată în campanie: dragii mei, dragi români, daţi-mi votul vostru, nu numai pentru un politician care este dedicat cu trup şi suflet României şi românilor. Daţi-mi votul vostru pentru un concept pentru viitorul României, pentru un concept care se numeşte România normală. Până acum la final de întâlnire am spus la treabă. Astăzi dragi mei spun – la vot”, a conchis preşedintele Iohannis.

Campania electorală s-a desfăşurat pe o perioadă de 30 de zile şi se încheie sâmbătă dimineaţa, la ora 7.00.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here