De ce sa ne promovam afacerea in Google Ads

0
152
promovare google ads
promovare google ads

Multa lume se intreaba de ce sa utilizeze Google Ads pentru a-si promova afacerea in online si daca este rentabil sa investeasca in Google Ads?

Ei bine, in acest articol mi-am propus sa va arat cateva avantaje ale platformei de Google Ads pentru afacerea voastra.

1. Google Ads este scalabil

Cea mai mare problema a oricarui om de marketing online este sa gaseasca acele surse de leads care sa scaleze afacerea lor si sa masoare care este rezultatul eforturilor lor.

Google Ads este un mod scalabil si usor de monitorizat cand vine vorba de marketingul online. De aceea miliarde de dolari sunt investiti in fiecare an in aceasta platforma.

Daca vei dezvolta o campanie de Ads de calitate care sa converteasca acei clienti, atunci se merita sa ai o campanie PPC in derulare.

Astfel Google Ads este ideala pentru afacerile mici care au nevoie rapid de clienti noi.

Comparata cu alte metode de marketing traditionale precum TV si billboards, online marketing-ul este foarte masurabil si campaniile de PPC sunt cele mai usor de masurat.

Google Ads este si foarte flexibil fata de alte canale de achizitie de clienti in online. Poti sa iti modifici singur campaniile si anunturile dupa nevoie specifice. Poti sa targetezi usor audienta ta tinta care vrei sa o atingi.

Poti alege doar cuvintele cheie specifice dupa care sa iti construiesti strategia de Google Ads.

Utilizați extensii de anunțuri pentru a afișa imagini de produs, un număr de telefon, un mega-pachet de link-uri către site-ul dvs., locația fizică – puteți chiar să inițiați un chat sau să primiți o adresă de e-mail chiar de la SERP.

Restrângeți publicul în funcție de locație, ora zilei, limba, tipul browserului sau tipul de dispozitiv și multe altele. O bună parte din traficul dvs. SEO ar putea să nu vă fie inutil (de exemplu, dacă aveți nevoie doar de oportunități din SUA și jumătate din traficul dvs. web provine din Australia), dar în Google Ads, nu trebuie să vă afișați anunțurile în online.

Cititi mai multe despre marketing-ul prin Google Ads pe www.star-marketing.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here