Nu știi ce să porți la birou? Află cum să combini ghetele cu rochii!

0
311

O fata in rochie calare pe cal

Nu este surprinzător că unele femei se feresc de a purta cizme ori ghete cu rochii. Percepția acestora ca fiind informale și a rochiilor ca fiind formale tinde să ofere mai multă lejeritate în ceea ce privește combinarea blugilor și pantalonilor atunci când se iau în considerare aceste încălțări. Realitatea este, însă, că mixul dintre ghetele preferate cu rochii și fuste deschide o multitudine de noi oportunități de a folosi ceea ce există deja în garderoba ta. 

Mai jos găsești câteva sfaturi despre cum poți combina ghetele cu rochiile în toamna aceasta:

Cea mai importantă regulă vestimentară, desigur, este să porți ceea ce îți place și ceea ce te face să te simți bine – există câteva motive care fac ca purtarea ghetelor cu rochii să fie o idee grozavă.

În funcție de tipul de ghete, acesta poate fi cel mai flatant combo pe care îl vei purta vreodată. Acest lucru este valabil mai ales în cazul modelelor de ghete înalte, care ajută la crearea unui aspect lung și coerent. În plus, femeile care nu vor să își arate ostentativ picioarele, constată că modelele de ghete din piele, botinele de la nivelul gleznei sau cizmele care acoperă totul până la genunchi le permit să poarte fuste și rochii în care altfel nu ar putea fi confortabile.

 

  • Nu te complica

 

Pentru un aspect lejer, care să funcționeze aproape pentru toată lumea, asortează o rochie simplă sau o tunică lungă cu o pereche de ghete elegante, înalt, fără toc. Dacă îți plac dresurile sau ciorapii cu modele, adăugă-le în mix, dar fără ca acestea să iasă în evidență prea mult. Detaliile mici fac diferența unei ținute impecabile. De exemplu, o rochie de vară combinată cu ghete de cowboy este prea ciudată pentru acest tip de mix. 

 

  • Echilibrează aspectul

 

Încearcă o abordare 50-50: jumătate de ținută elegantă, combinată cu ceva mai casual; jumătate lejer cu ceva mai utilitar; sau pe jumătate glamour cu ceva cu adevărat simplu. Totuși, spune „nu” ghetelor de cowboy și rochiilor sexy, deoarece ambele elemente se încadrează la rubrica de fashion victim. O rochie de cocktail destul de frumoasă, cu o pereche de ghete simple sau o pereche de cizme Western cu o rochie simplă, dar feminină, poate funcționa, totuși.

 

  • Dacă nu ești așa de înaltă

 

Majoritatea cizmelor arată bine la majoritatea tipurilor de corp, dar botinele și ghetele sunt mai complicat de asortat cu rochiile, dacă nu ești binecuvântat cu înălțimea și picioarele lungi. În general, dacă ai picioare scurte, poți crea o iluzie a aspectului înalt purtând o rochie cu dresuri în aceeași culoare ca și botinele. O altă abordare: poartă o fustă cu talie înaltă sau o rochie cu ghete care acoperă glezna, fără dres.

În final, trebuie să știi că orice look își poate primi amprenta ta stilistică, indiferent de ce anume combini. Totul trebuie să fie armonios și coerent – nu există nimic greșit atât timp cât respecți regulile de bază. Urmând sfaturile de mai sus, poți avea un look de vis toamna aceasta combinând rochiile cu ghetele!

Sursă: pinterest.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here