Catalogul Avon il gasesti atat in forma fizica pe hartie, cat si in format electronic. Paginile unui catalog Avon, contin imagini detaliate ale produselor cosmetice Avon, putand sa le vezi confortabil stand in fata calculatorului. Poti viziona cataloagele online gratuit, citind compozitia produselor cosmetic de calitate si recunoscute la nivel international. Catalogul Avon lunar este o oportunitate excelenta de a vedea noutatile si promotiile, precum si preturile, cumparand in propriul stil. Probabil ca fiecare fata sau femeie stie ce sunt produsele cosmetice Avon, deoarece aceasta companie ocupa o pozitie de lider pe piata produselor cosmetice. Pe langa faptul ca produsele cosmetice au o categorie de pret destul de accesibila, mai sunt si fabricate din ingrediente naturale. Produsele sunt concepute pentru toate categoriile de varsta: pentru copii, tineri, femei si barbati.

Produse cosmetice Avon de calitate

In Romania cosmeticele Avon au castigat popularitate la inceputul anilor 90, desi linia a fost dezvoltata mult mai devreme, in anul 1886, formand un nume cu greutate in industria beauty. La inceput, pentru a obtine dreptul la comanda, era necesar sa cumperi un catalog, pentru a putea analizat toate articolele oferite, putand apoi plasa comenzi. In plus, marfurile erau achizitionate doar prin intermediul reprezentantului companiei, fiind necesar sa astepti mult timp pentru primirea lor prin posta. Desigur, astazi, astfel de probleme nu mai exista. Pentru a face o comanda, este necesar sa iti alegi produse Avon din catalogul Avon, putand face acest lucru prin intermediul online. Acest lucru este foarte convenabil si economiseste mult timp. Compania ofera produse unice facute din ingrediente naturale.

Exista mai multe linii diferite: de tineret, pentru barbati, pentru cei peste 30 de ani, peste 45 de ani si produse cosmetice din seria Lux. Cu toata aceasta diversitate, poti achizitiona:

  • cosmetice decorative;
  • produse cosmetice pentru ingrijire (pentru corp, fata, brate si picioare);
  • produse cosmetice pentru igiena personala;
  • parfumuri (inclusiv deodorante);
  • produse cosmetice pentru bebelusi;
  • bijuterii;
  • produse pentru ingrijirea parului (vopsele, mousse, masti, sampoane si balsamuri);
  • accesorii si multe altele.

Noul catalog ofera diverse produse Avon si reduceri, in special de sarbatori. In ajunul sarbatorilor, poti cumpara produse cosmetice la reduceri impresionante. In plus, daca iti doresti un venit suplimentar, poti deveni un reprezentant al companiei.

Consulta catalogul Avon

Poti descarca un catalog Avon de pe internet, fiecare catalog avand link-ul sau. Exista cataloage online pe ani, putand viziona si parcurge toate paginile. Fiecare nou catalog Avon este o usa catre lumea frumusetii si a armoniei. Articole noi apar in fiecare luna, fiind expuse in catalogul online. Pe internet poti face cunostinta nu numai cu sortimentul de produse al catalogului actual AVON, ci poti sa parcurgi si alte cataloage din anii trecuti. Acest lucru iti va oferi posibilitatea de a compara preturile, facand alegeri avantajoase. Exista un Catalog Avon pentru reprezentantii Avon, cat si un catalog Avon pentru cumparatorii de rand, femei, barbati si copii. Poti alege produse Avon pentru a le face cadou sau pentru ingrijirea ta de zi cu zi, deoarece produsele cosmetice de calitate, contin ingrediente naturale, uleiuri in combinatii unice etc.

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here