Fiul Vioricăi Dăncilă, mesaj de încurajare pentru mama lui: Poza care ascunde un element cheie

0
129

Victor Dăncilă a postat recent pe Facebook o fotografie în care se află mama lui, Viorica Dăncilă, purtând o ţinută office în apropierea unui covor roşu.

Însă elementul neaşteptat din poză este un emoticon, aflat în colţul din stânga jos al imaginii, care ilustrează un braţ lucrat la sală. Emoticonul sugerează ideea de forţă şi de putere.

În cadrul campaniei electorale, fiul fostului premier a rerpezentat un element recurent din cadrul conferinţelor de presă întrucât fosta şefă PSD a fost întrebată despre modul în care tânărul a obţinut funcţia pe care o ocupă în prezent.

„Nu eu l-am angajat pe fiul meu la Curtea de Conturi, a fost angajat înainte să devin premier. Să nu mai legăm activitatea copiilor de părinţi”, a declarat Viorica Dăncilă în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

Conform declaraţieie de avere, Victor-Florin Dăncilă ocupă funcţia de „consilier-cabinet demnitar”.

„Domnul Victor Florin Dăncilă este angajatul Autorităţii de Audit, având funcţia de consillier în cadrul cabinetului demnitarului – domnul Ilie Sârbu (vicepreşedinte al Autorităţii de Audit), cu contract individual de muncă încheiat pe perioadă determinată (durata mandatului demnitarului aferentă perioadei 29.01.2018 – 15.10.2020)”, au declarat reprezentanţii Curţii de Conturi.

În funcţia de la Curtea de Conturi, Victor Dăncilă ar fi fost numit direct de către demnitarul în subordinea căruia lucrează, aşadar nu ar fi ocupat o funcţie publică prin concurs, relatează stirimondene.fanatik.ro. 

Foto: Victor Dăncilă / Facebook

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here