Băsescu îl critică dur pe Orban, după prezentarea scenariului în care Guvernul îşi va asuma răspunderea pe bugetul de stat pe anul 2020: „Ăsta e viol politic”

0
223

„Asta nu e o şmecherie, e un viol. Bugetul trebuie discutat în Parlament, chiar dacă se trece în pas alegător. E un viol politic.”, a declarat Traian Băsescu, într-o intervenţie la România TV

Premierul Ludovic Orban a admis, miercuri, că Executivul şi-ar putea asuma răspunderea pe legea bugetului de stat pe anul 2020. ”În cazul în care există un risc major să nu fie adoptat bugetul până la data de 31 decembrie, există şi această posibilitate”, a precizat el.

”Recunosc că evaluăm şi posibilitatea, în cazul în care timingul şi modul în care se derulează dezbaterile parlamentare, în cazul în care există un risc major să nu fie adoptat bugetul până la data de 31 decembrie, există şi această posibilitate. (…) E posibil să convoc şedinţă de Guvern vineri. În cazul în care voi convoca şedinţa de Guvern vineri vom avea cel mai probabil o primă lectură a bugetului.”, a declarat Ludovic Orban.

El a admis că a discutat subiectul şi cu liderii grupurilor parlamentare în cadrul întâlnirii avută cu aceştia la Palatul Parlamentului.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here