Economisește acum pentru a obține avantaje mai târziu

0
205

Economiile au reprezentat dintotdeauna o necesitate pentru oricine își dorește o liniște financiară.

Însă nu orice instituție îți oferă stabilitatea dorită, motiv pentru care trebuie să te orientezi asupra unei alegeri avantajoase, testând piața de profil.

Știi ce este Casa de Ajutor Reciproc și avantajele pe care ți le oferă?

Consacrate pe piața financiar-bancară din întreaga lume,  CAR-urile funcționează după un principiu bazat pe sprijin și întrajutorare pentru membrii săi, fiind  instituții financiare nebancare înființate încă din secolele XV-XVI ca Asociatii de Ajutor Reciproc.

În România, mai exact în Transilvania, aceste principii economice de întrajutorare au luat ființă din secolul al XIX-lea având influența occidentului, generând progres economic în rândul membrilor săi.

Economisește avantajos, ușor și în siguranță

Casele de Ajutor Reciproc vin în sprijinul tău oferindu-ți posibilitatea de a face economii având multiple avantaje, economisind rapid și fără a înregistra pierderi.

Unul dintre aceste avantaje  este faptul că orice depozit la CAR nu este grevat de achitarea comisioanelor indiferent că ne referim la retragere sau la depunere de numerar.

Alte motive deloc de neglijat pentru a alege  să fii colaboratorul Casei de Ajutor Reciproc devenind membrul acesteia, este și acela că dobânda se calculează lunar și se capitalizează la sfârșitul lunii iar calculul acesteia începe cu data depunerii  pâna la data retragerii.

Dacă încă nu eșți convins că cea mai potrivită alegere pentru banii tăi este să-i economiseșți la CAR află în continuare și alte motive pentru care aceasta este cea mai bună opțiune.

La depozitele CAR, rata dobânzii nominale este mai mare decât rata inflației asta însemnând că banii tăi sunt protejați împotriva devalorizării.

Constituite în Fondul Social, economiile tale nu au restricții pentru a fi depuse sau retrase  ceea ce-ți facilitează oricand doresti accesul la sumele tale.

Un alt avantaj demn de toată atenția ta este acela că beneficiezi de scutirea impozitului pentru dobânda  și dacă adăugăm și faptul că ai zero comision indiferent de suma depusa sau retrasa poți considera că ai făcut o afacere profitabilă fără să depui nici un efort, doar utilizând instrumentele economice puse la dispoziție de către Casa de Ajutor Reciproc.

După aceste principii funcționează și CAR Proconcordia, casa ta de ajutor. Tot ce ai de făcut este să devii membru CAR Proconcordia fiindcă soluția la economiile tale este doar la câțiva pași distanță de tine.

Folosește această oportunitate pentru a-ți pune la adăpost economiile,  primind o dobânda avantajoasă .

Profită de oportunitatea de a deveni membru CAR pentru că în cazul în care ai nevoie de împrumut sigur,  rapid și avantajos  îl vei putea obține cu ușurință doar cu câteva acte, dacă eșți eligibil.

Află mai multe despre această oportunitate intrând pe https://proconcordia.ro/ și informează-te cum îți poți fructifica mai bine economiile personale sau ale familiei tale.

Ai posibilitatea să optezi pentru depuneri inițiale sau periodice care pot fi lunare, trimestriale sau semestriale.

Poți alege ca lunar să retragi doar dobânda sau o  anumită suma din depozitul tău fără să fii condiționat de valoarea acesteia.

Ne poți propune orice combinație de retragere te avantajează fiind deschiși să discutăm și să alegem împreună variantele care îți vor atinge scopurile, fără a avea rigiditatea pe care o are în general sistemul bancar unde politicile sunt foarte stricte și nu întotdeauna în beneficiul tău.

Acum, ai posibilitatea de a afla cum poți deveni membru CAR și  despre beneficiile pe care le vei avea,   accesând site-urile propuse mai sus asigurandu-te ca te vei bucura să primești informații laborioase, detaliate în beneficiul tău.

Urmărește și apariția viitoarelor articole deoarece informatiile pe care ti le vom relata îți vor deschide noi viziuni asupra utilizării unor importante instrumente financiare promovând multiple avantaje financiare pe care le ai la îndemână și nu de azi de ieri ci de secole întregi, timp în care cei care au apelat la serviciile financiare oferite de CAR-uri au fost pe deplin satisfăcuți.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here