„Marele om va fi doborât în timpul zilei de un fulger”

0
464

Michel de Nostredame sau Nostradamus, a fost un scriitor şi profet din secolul al 16-lea, o autoritate globală în domeniul profeţiilor, scrie express.co.uk. Adepţii lui Nostradamus îl creditează de multe ori pe profet, care ar fi prezis cele mai importante evenimente istorice, în textele sale enigmatice.

Nostradamus a prezis ascensiunea lui Adolf Hitler în 1933 şi Marele Incendiu din Londra din 1666.

Nostradamus a prezis că în 2020 va începe al Treilea Război Mondial. „Marele om va fi lovit în plină zi de un fulger. O faptă cu consecinţe grave, prevestită de un sol care vine cu o solicitare”, a scris Nostradamus. Conform aceleiaşi profeţii, primului asasinat îi va urma un alt asasinat, de data aceasta în timpul nopţii.

În mod straniu, descrierea lui Nostradamus seamănă cu imaginile cu atacul dronelor americane asupra convoiului format din generalul iranian Qasem Soleimani şi garda sa, în timp ce părăseau aeroportul din Bagdad în două maşini.

În acelaşi timp, mediumul britanic Craig Hamilton-Parker de la Psychics.co.uk a vorbit despre propriile sale profeţii pentru 2020, care se intersectează în mod bizar cu cele ale lui Nostradamus.

Hamilton-Parker a prezis un conflict violent în Orientul Mijlociu, care va avea loc între 2020 şi 2021.

Conflictul va include „revolte în Iran” şi un război nimicitor între Arabia Saudită şi Iran.

„Putin şi Trump vor semna un acord de pace”, a mai spus Hamilton-Parker, în contextul posibilului conflict.

Nostradamus are grupul său de admiratori, dar criticii afirmă că predicţiile sale nu pot fi luate în serios.

Brian Dunning, autorul podcast-ului Skeptoid, i-a criticat pe oamenii care cred în profeţiile din catrenele criptice ale prezicătorului.

Potrivit lui, scrierile lui Nostradamus sunt „exploatate” în nenumărate moduri.

„Traduceri greşite, interpretări „creative”, scrieri false, poveşti fictive şi decodificarea unui cod inexistent din catrenele sale, toate contribuie la propagarea unor lucrări eronate”, a declarat Dunning.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here