Luis Figo, gafă monumentală după moartea lui Kobe Bryant. Totul a pornit de la un mesaj de la Cristiano Ronaldo

0
223

Printre personalităţile din lumea sportului care şi-au exprimat regretul faţă de moartea vedetei NBA, Kobe Bryant, s-a aflat şi fostul jucător portughez de fotbal Luis Figo care a fost acuzat că a copiat mesajul de condoleanţe de la Cristiano Ronaldo, relatează The Sun.

Fostul fotbalistul de origine portugheză Luis Figo a copiat fiecare cuvânt din mesajul impresionant postat de fotbalistul Cristiano Ronaldo pe reţelele de socializare despre moartea tragică a lui Kobe Bryant, singura diferenţă a fost poza utilizată de cei doi.

Mesajul Lui Ronaldo a fost postat primul pe reţele de socializare alături de o fotografie a vedetei NBA, Kobe Bryant, iar trei ore mai târziu a apărut şi mesajul lui Figo care era similar cu cel al compatriotului său portughez.

Postarea lui Luis Figo despre moartea lui Kobe Bryant era însoţită de o fotografie în care apărea alături de regretatul baschetbalist.

Kobe Bryant a murit la vârsta de 41 de ani, într-un accident de elicopter alături de fiica sa Gianna, în vârstă de 13 ani şi de alţi şapte membri ai echipajului.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here