Conform tradiției la PSD,Marcel Ciolacu va candida din postura de lider unic

0
220

Marcel Ciolacu va candida la funcţia de preşedinte al PSD la Congresul partidului şi a declarat că şi-ar dori să aibă contracandidaţi.

Liderul PSD Marcel Ciolacu spune că este „posibil” ca funcţia de preşedinte executiv al PSD să fie desfiinţată şi susţine că îi vrea în echipa sa pe Gabriela Firea, Sorin Grindeanu şi Paul Stănescu.

Marcel Ciolacu a declarat, marţi, la Realitatea Plus, că va candida pentru şefia PSD. El a precizat că înscrierile pentru funcţia de conducere a partidului se fac până vineri şi a spus că şi-ar dori-o pe Gabriela Firea „în echipa” sa.

„Mi-ar plăcea să am pe doamna Firea în echipa de la partid şi o susţin în continuare pentru funcţia de primar”, a afirmat Marcel Ciolacu.
De asemenea, el a spus că şi-ar „dori mult” ca fostul premier Sorin Grindeanu să vină „în echipă” alături de el. Ciolacu a spus că ar fi „onorat” dacă Paul Stănescu ar „dori în continuare” funcţia de secretar general al PSD.
Marcel Ciolacu a adăugat că „este posibil” să se renunţe la funcţia de preşedinte executiv al PSD şi că doreşte cinci funcţii de vicepreşedinţi ai partidului.
„O să încercăm să avem o echipă cât mai eficientă în primul rând pentru examenul politic care urmează, respectiv alegerile”, a afirmat Ciolacu.
În ceea ce priveşte relaţia cu Victor Ponta, Marcel Ciolacu a spus: „Consider că este o relaţie bună, începem să creăm o încredere între noi”.
Sursa foto https:// google.ro
Sinteza acestei știri a fost realizată de către Daniel Mihai, redactor șef al platformei media independente Criteriul Național 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here