Cele mai bune centrale termice pe gaz în 2020

0
169

Alegerea unui sistem de încălzire potrivit pentru casa voastră este o mare responsabilitate. Aceasta pentru că de ea depinde confortul termic al familiei, iar un astfel de echipament reprezintă o investiție pe termen lung.  În acest articol Valtherm.ro realiează top 3 cele mai bune centrale termice, incluzând doar echipamentele pe care le comercializează.

Top criterii pentru a alege o centrală termică bună

Fără îndoială, centralele termice pe gaz reprezintă cea mai bună, independentă și mai economică opțiune de încălzire pentru orice locuință, apartament sau casă, indiferent de dimensiuni.

  • Să fiecentrale termice cu condensare (energia latentă din vaporii de ardere sunt recuperați în sistemul de încălzire prin condensație);
  • Să aibă putere adecvată pentru a încălzi locuința;
  • Să fie fiabile, având la bază piese rezistente;
  • Să fie ușor de utilizat prin meniuri intuitive;
  • Prepararea ACM (apă caldă menajeră) într-un debit confortabil instant, prin boiler încorporat sau indirect;
  • Să reziste în timp, cu minim de reparații.

Top-ul Valtherm.ro pentru centrale termice pe gaz

Mai jos găsiți un top întocmit de Valtherm, criteriul de selecție fiind chiar preferințele cumpărătorilor.

Centrala Termica Vaillant ecoTec pure VUW 286/7-2

Modelul de centrală Vaillant ecoTec pure VUW 286/7-2 este un sistem eficient și fiabil, potrivit să deservească încălzirea locuințelor cu suprafața între 170 și 220 mp. Este o centrală termică de 26.1 kW, cu ardere în tiraj forțat, funcționând în condensare, așadar eficientă pentru apartamente și case de mici dimensiuni.

Este o centrală termică pe gaz eficientă, cu randament în condensare de până 108%.

Centrala ecoTec pure VUW 286/7-2 prepară apa caldă în regim instant, fiind prevăzută cu schimbător secundar (în plăci), cu un debit minim de apă de 1,7 l/minut, debitul specific fiind de 13,5 l/ minut.

Centrală Vaillant ecoTec pure VUW 236/7-2

Centrala termica Vaillant ecoTec pure VUW 236/7-2 face parte din aceeași gamă, Pure, pentru încălzire și apă caldă menajeră. De putere mai mică, 20.2 kW,  funcționând în condensare, echipamentul este util pentru apartamente și case cu suprafețe de până la 160 mp.

Este o centrală termică performantă, cu eficiență de până 108% și implicit economică, cu un consum optim de gaz când este folosită la parametrii de temperatură optimă condensării.

Centralele termice din gama ecoTec pure sunt potrivite pe segmentul rezidențial, în apartamente mici și medii- fiind prevăzute cu schimbătoare de căldură cu 13, 19,27, 35 plăci și sistem de preparare a apei Aqua Comfort.

Centrala pe gaz Vaillant ecoTec pure VUW 236/7-2 este ușor de întreținut și rezistentă.

Centrala Vaillant ecoTEC plus VU 356/5-5

Centrala termică Vaillant ecoTec plus VU 356/5-5 este unul dintre cele mai fiabile modele  de capacitate  medie pe care Valtherm.ro îl comercializează. Cu putere calorică de 37.1 kW sistemul de încălzire este proiectat pentru încălzire, apa caldă fiind asigurată prin montarea unui boiler indirect, cu volum adecvat ( 120l/ 150l).

Este o centrală pe gaz economică, grație funcționării în condensație și ratei de modulare 1:6 – 1:7, care funcționează atât pe gaz natural, cât și pe GPL.

Dezvoltând putere între 6.5 kW și 37.1 kW (când funcționează pe gaz natural G20, la parametrii de temperatură 50/ 30 grade Celsius), centrala termică  are randament de până la 109%. Aceasta pentru utilizatorul casnic reprezintă economie la factura de gaz.

In articol ne-am concentrat asupra modelelor cele mai vândute de sisteme de încălzire marca Vaillant. Comercializăm, de asemenea toate gamele de centrale termice Viessmann pe gaz, într-o plajă variată de putere, care răspunde atât nevoilor casnice cât și  comerciale. Dacă aveți nevoie de asistență în cumpărarea unei centrale termice, nu ezitați să contactați echipa Valtherm.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here