RAREȘ BOGDAN, mesaj dur în plină epidemie de coronavirus: „Lăsați medicii în pace, este singura șansă să nu ajungem să ne plângem morții cu zecile sau sutele!”

0
120

Rareș Bogdan a lansat un mesaj tranșant pe Facebook, în care scrie că este „scârbit” de încercarea unora de a se „cățăra pe nenorocire”, referindu-se la teribila epidemie de coronavirus, care face numeroase victime și în România.

„Nu mă interesează politica în vremea asta, văd atâta nenorocire citind mesajele oamenilor încât mă scârbește încercarea unora de a se cățăra pe nenorocire. Urâte caractere şi puţină simţire faţă de neamul ăsta atât de încercat au unii din ţara aceasta, politicieni, jurnalişti, ierarhi, primari! Să îi ierte Bunul Dumnezeu, că nu ştiu ce fac!

E un moment pe care nu l-am mai trăit în ultimii 75 de ani. Cu toate acestea, unii nu înţeleg că salvarea vieţilor e mai importantă decât audienţa lor de câteva zeci de mii de citiri, sutele de mii ce îi privesc la Tv sau cei care aşteaptă soluţii şi alternative viabile în loc de o critică absurdă, pornită de cele mai multe ori din fiere sau din sufletele goale, ori pur şi simplu din propriiile nerealizări sau frustrări personale.

Lăsați MEDICII în pace!

Lăsaţi MEDICII în pace, e singura șansă să nu ajungem să ne plângem morţii cu zecile sau sutele! Respectaţi cerinţele, recomandările şi obligaţiile celor care astăzi se afla în Comitetul de Urgenţă sau care la acest moment istoric au fost aleşi, aşezaţi de soartă, să ne conducă prin Desert spre Lumina care va veni după întunericul generat de frica inbolnavirii şi a morţii!

Citesc zilnic sute de mesaje doar în zona privată, ieri şi alaltăieri au sărit de 1.000 pe zi, îmi arunc un ochi pe miile de comentarii care se strâng într-o zi la postările sau link-urile găzduite de contul meu de Facebook sau Instagram, lumea e speriată, e tristă, e şocată şi tocmai de aceea e mai necesar decât oricând să fim SOLIDARI şi RESPONSABILI. Bunul Dumnezeu să ocrotească România şi Neamul acesta!”, a scris prim-vicepreşedintele PNL pe contul său de Facebook.

Nu ma interesează politica în vremea asta, văd atâta nenorocire citind mesajele oamenilor încat mă scârbește incercarea…

Publicată de Rares Bogdan pe Luni, 23 martie 2020

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here