CRIZĂ. Un preot din Argeș și-a scos mașina Audi Q7 la vânzare pe pagina de facebook a parohiei. Cât costă bolidul

0
180

Un preot din Argeș și-a pus mașina la vânzare pe un site de anunțuri, dar și pe pagina bisericii pe care o păstorește. Reacțiile din partea enoriașilor nu au fost dintre cele mai blânde.

Un preot din Argeș și-a pus mașina la vânzare, acum câteva zile. „Autoturism de teren Audi Q7 2008, 11.500 euro negociabil. 3.0 V8 Diesel 230 cai putere;Cutie automata; Tractiune integrala; Unic proprietar pe carte. Km reali :268000,ce se pot verifica. Masina este achizitionata la 0 km din Germania. Masina are istoric complet de service la Audi.”, se arată în anunțul postat de preotul Mateescu.

Presa locală a relatat și despre vacanța exotică a preotului în Dubai, de la sfârșitul lunii ianuarie, atunci când s-a pozat cu cămila în deșertul Al Awir.

“Supărat pe ordonanțele militare care i-au luat practic mălaiul și i-au golit biserica de dreptcredincioși, parohul de la Parohia Cocu Deal și-a pus mașina, un Audi Q7, la vânzare pe OLX. Și dacă punea doar acolo anunțul nu era bai, dar l-a mai postat și pe pagina de Facebook a bisericii pe care o păstorește în comuna argeșeană Cocu. Apoi, realizând probabil că a greșit, popa Mateescu și-a șters postarea”,  a dezvăluit jurnaluldearges.ro.

Masina de teren scoasă la vânzare

“DOTARI EXTRA MONTATE PE MASINA: Chit tuning (grila masca + extensii aripi + eleron pavilion) – IB HER DESIGN. Distantiere roti – EIBACH. Bullbar (fata+spate) + praguri laterale – INOX ITALIA. Alarma VIPER (pornire motor din telecomanda+senzor de perimetru+inchidere si deschidere geamuri+atentionare usa ramasa deschisa) . Tipsuri inox BORLA. Anvelope de iarna Toyo. Anvelope Pireli Scorpion (rulaj 13675 km) Jante / 20 ( BROCK). Geamuri heliomate de fabrica. Nu accept schimburi; Pret negociabil in limita bunului simt; Masina se poate verifica in orice service autorizat; Nu are nici o eroare la bord,functioneaza fara repros!”, sunt alte informații despre mașina scoasă la vânzare, potrivit Wowbiz.ro.

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here