REACȚIE. Raed Arafat, după ce medicii români au primit „premii” de la un politician moldovean controversat: „A fost o neînțelegere. Nimeni nu a vrut să țină banii”

0
148

Secretarul de stat Raed Arafat, șeful DSU, reacționează la cazul medicilor români aflați într-o misiune umanitară în Rep. Moldova și care au luat plicuri cu bani de la controversatul politician Renato Usatîi.

Patru dintre medicii români trimiși în Moldova pentru a susține lupta contra infecției cu coronavirus, care au fost repartizați la Spitalul Clinic din Bălți, au acceptat un plic cu 1.000 de dolari oferit de primarul Usatîi. A doua zi, medicii au returnat banii, iar Ambasada României la Chișinău a venit cu precizări, clarificând că misiunea este una strict umanitară!

„S-au dat înapoi banii cu presa de faţă. A fost o neînţelegere din punctul nostru de vedere şi atât. Au fost daţi banii înapoi şi nu au rămas la colegii noştri. Nu s-au uitat în plic. Haideţi să nu facem o chestiune din asta. Noi ştim foarte bine de treaba aceasta de ieri seară de la ei. Nimeni nu a vrut să ţină banii”, a declarat Raed Arafat pentru Libertatea.

Medicii au afirmat anterior că au crezut că în plicuri sunt medalii, deși se aude limpede pe înregistrare când edilul le spune că sunt bani.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here