PANDEMIE. Condamnată la închisoare pentru că nu a respectat carantina ţinând salonul de înfrumuseţare deschis

0
283

O femeie din Dallas a stat 7 zile după gratii pentru că nu a respectat carantina. Conform Mediafax, tânăra nu a închis coaforul pe care îl are, pentru că este singura ei sursă de venit şi nu ar mai fi avut ce să le dea de mâncare copiilor.

Proprietara unui salon de înfrumuseţare a fost condamantă la închisoare pentru că nu a respectat măsurile de carantină. Femeia, din Dallas, Statele Unite, a decis să ţină salonul deschis cu orice preţ, lucru care a fost însă rapid sancţionat de autorităţi.

„Decizia ta a fost una egoistă, ai pus propriile interese mai presus de cele ale comunităţii în care trăieşti. Ai încălcat legile statului, ale ţării şi ale acestui oraş”, spune Eric Moye, judecător.

Femeia a fost condamnată în regim de urgenţă, prin videoconferinţă, la 7 zile de închisoare cu executare. Tânăra spune că nu a vrut să încalce legea, dar nu a avut de ales.

„Nu sunt de acord cu ce spuneţi, domnule, când spuneţi că sunt egoistă, pentru că să (am, n.r.) cu ce să îmi hrănesc copii nu este un act de egoism. Am stiliste care stau nemâncate ca să aibă ce să le dea de mâncare copiilor”, spune Shelley Luther, proprietară salon.

În Texas, stat în care au fost confirmate peste 32.000 de cazuri de coronanvirus şi aproape 900 de oameni au murit, saloanele de înfrumuseţare rămân închise în continuare, cel puţin până pe 18 mai.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here