Învaţă cum să vinzi online

0
150

Într-una din cele mai mari și admirate clădiri din orașul nostru, se aflau sute de angajați care munceau pentru o firmă cu un mare impact.

Într-o zi, unul dintre angajați își bea linișitit cafeaua ca de obicei, în biroul lui. Însă, un lucru i-a schimbat cu totul activitatea: o colegă a acestuia l-a chemat în biroul managerului, pentru că avea ceva important de vorbit cu el. Cum a aflat vestea, angajatului i-a sărit inima de bucurie, pupilele ochilor începură să i se dilate de fericire, datorită faptului că aștepta o mărire de salariu. El voia să facă mai mulți bani pentru a-i asigura un confort mai bun băiatului său cât și să-i plătească studii mai bune. Bărbatul cum își iubea nevasta ca ochii din cap, își dorea ca ea să fie fericită și împlinită.

În drum spre manager el și domnișoara au urcat cu liftul. Secundele treceau greu și drumul părea că nu se mai termină. Ajungând într-un sfârșit la destinație, managerul spune domnișoarei să plece și să-i lase singuri. Șeful îi dăduse de înțeles să se așeze pe canapeaua din fața biroului său. Conversația lor a fost ceva de genul: „Ești un om cu multe calități, care are multe de oferit, însă, în ultima perioadă, lucrurile pe care le-ai făcut m-au costat scump, pentru că ești indisciplinat și faci pauze prelungite. Uite care-i treaba eu plătesc sute de oameni ca și tine care muncesc mult mai mult și nu-mi permit să fac astfel de greșeli. Sper să înțelegi și să ți găsești un loc de muncă potrivit ție.”

Omul nostru plecă îndurerat, cu privirea în jos, spre casă, fără nicio speranță, crezând că lumea a picat pur și simplu pe el. Ajungănd acasă, își trimite copilul în camera lui și se apucă să-i povestească nevestei ce i s-a întâmplat. Fiind principala sursă de venit a familiei, ea încercă să nu-i arate soțului că suferă și că nu au de unde să facă bani suficienți. Femeia plecă ziua urmatoare la serviciu, încercând să uite de cele petrecute. Ea cu timpul își luă ore suplimentare la lucru, până când el își va găsi de lucru.

Timpul trecea și omul nostru stătea trist în fața televizorului pierzând vremea neîncercând să-și mai găsească un serviciu. Barba îi crescuse, la fel și părul, îi apăruseră cearcănele, copilul acestora nu mai învăța din cauza că își vedea părinții îndurerați, iar viața bărbatului părea un dezastru. Femeia, disperată de starea bărbatului, văzând că acesta nu-și revine din acea stare, plecă de acasă, lăsându-i pe aceștia singuri. După un timp de la această întâmplare, omul și-a dat seama că nu mai este o gluma ceea ce se petrecea în jurul lui.

El și baiatul lui, din păcate, au ajuns să doarmă pe unde apucau, de la bai publice până în stații de metrou. Până și băiatul lui a încercat să-și găsească un job dar din păcate era prea mic. Cea mai mare dorință a lui era să-și vadă băiatul bine și împlinit. Lucrurile și-au mai revenit cu timpul. A început să lucreze la o firmă din oraș, iar din banii câștigați a reușit să își achite chiria și cele necesare. Din micile lui economii a reușit să-și deschidă o mică firmă.

Un lucru care i-a schimbat cu totul viața, a fost faptul că a cunoscut o persoană care știa să scrie texte de vânzare. Acesta i-a fost alături sfătuindu-l și ajutându-l cu afacerea lui, vânzările ajungând la sume mari. Omul nostru nu s-a oprit aici, investind câștigurile și cu timpul a reușit să-și deschidă un lanț de afaceri în toată țara . S-a recăsătorit și a trăit o viață de vis. El a apărut în toată mass-media și a declarat faptul că doar o minune i l-a adus pe asociatul său în viața lui.

Pentru a contacta autorul acestui articol, puteţi trimite un email la adresa windowwww@yahoo.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here