Firmele funerare autorizate Bucuresti pot organiza si o inmormantare de lux, dar si una discreta

0
156

Daca omul comite o ilegalitate in timpul vietii este vina lui, dar cand inmormantarea este organizata de o firma de servicii funerare ce isi desfasoara activitatea ilegal, intreaga responsabilitate este preluata de apartinatori.

Tocmai de aceea cea mai importanta etapa pe care trebuie sa o parcurga familia care se confrunta cu un deces este alegerea celei mai bune firme de servicii funerare Bucuresti situata in apropierea locului unde a avut loc decesul si unde se va organiza inhumarea.

Fie ca se doreste organizarea unei ceremonii simple, cu buget restrans, fie ca apartinatorii solicita o ceremonie de lux, firma aleasa trebuie sa faca parte din dispeceratul funerar national non-stop 07Funerare, fiindca in acest mod exista certitudinea ca  detine autorizatia necesara pentru a furniza servicii de profil de top.

Apeland la firme funerare autorizate Bucuresti familiilor indurerate li se asigura:

-autoutilitare moderne de preluare a trupului neinsufletit, dar si masini funerare curate si elegante, in stare perfecta de functionare, capabile sa transporte decedatul unde este nevoie in conditii de maxima igiena si securitate.

-personal capabil sa pregateasca trupul neinsufletit incepand de la spalare atenta, autopsiere si imbalsamare responsabila si terminand cu imbracarea si asezarea in sicriu. In afara faptului ca apartinatorul nu trebuie sa cumpere nimic, el are asigurarea ca decedatului i se acorda ingrijirea de care are nevoie ca inmormantarea sa decurga fara incidente si mai ales sa se faca la timp.

-inchirierea/punerea la dispozitie a salilor de imbalsamare,  capelelor si a salilor in care se pot organiza parastase pentru sute de persoane, in momentul in care iesim din izolare. Firmele autorizate sunt capabile sa organizeze si ceremonii restranse, dar si inmormantari cu fast prticipantilor punandu-li-se la dispozitie masini de parada echipate corespunzator.

Sa zicem ca familia decedatului este numeroasa si toti membrii doresc sa il conduca pe ultimul drum pe defunct! Firma are capacitatea de  a transporta doritorii cu aceste masini pana la cimitir. Ei pot ramane in masini pentru respectarea regulilor si in acest mod si-au indeplinit si datoria morala fata de decedat si au respectat si legile.

Firmele serioase de pompe funebre au in stoc sute de modele de sicrie de cea mai buna calitate, hainele necesare, incaltaminte, prosoape. Personalul cu experienta alege cu gust hainele, incaltamintea, crucea si sicriul mergand pe o anumita cromatica si incadrandu-se in bugetul mentionat de familie.

07Funerare pune la dispozitia familiilor indurerate ajutoare de nadejde care sa se ocupe de inmormantare, tarifele firmelor de pompe funebre fiind oneste si corelate cu pretentiile apartinatorilor.

O firma de servicii funerare de top poate oferi la solicitare masini de parada, capac frigorific pentru sicriu, ornament funerar din flori naturale pentru capacul sicriului.

Pretentiile fata de serviciile funerare au crescut si acest lucru reflecta perfect nivelul de civilizatie al societatii. Decedatii trebuie sa se bucure de toata onoare ce li se cuvine fiindca ne-au bucurat existenta prin prezenta lor.

In concluzie, apelati cu incredere la firmele de servicii funerare autorizate, care functioneaza non-stop si pentru care 07Funerare  granteaza si nu veti regreta! Alegeti pachetul de servicii care se potriveste contextului, bugetului si dorintelor defunctului!

 

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here