Oferta Transcar SRL pentru microbuze și autocare

0
286

Transcar SRL oferӑ spre ȋnchiriere microbuze și autocare de cea mai bunӑ calitate. Ȋn funcție de nevoile de ȋnchiriere, se poate opta pentru a utiliza un singur microbuz sau mai multe mașini cu o capacitate mare.

Iatӑ mai jos informațiile cele mai importante legate de oferta de microbuze și autocare Transcar SRL:

Ce fel de microbuze sunt disponibile

Nevoile pentru ȋnchirieri microbuze Bucuresti sunt asigurate de firma de transport Transcar SRL pentru București, Ilfov, Teleorman și pentru restul țӑrii. Microbuzele oferite spre ȋnchiriere sunt marca Mercedes. Capacitatea acestor microbuze este de 15+1 persoane, 19+1 persoane, 20+1 persoane și 29+1 persoane. Anul de fabricație al microbuzelor este recent, unele dintre ele avȃnd mai puțin de 1 an de zile de la momentul fabricației. Dotӑrile sunt de ultimӑ generație, oferind confort și un foarte bun serviciu de transport. Microbuzele pot sӑ fie ȋnchiriate ȋn funcție de nevoile de moment ale celor care fac excursii, doresc transport la aeroport sau au evenimente private.

Ce fel de autocare sunt disponibile

Autocarele oferite de Transcar sunt la cele mai ȋnalte standarde. Acestea sunt cu dotari moderne și dӑruiesc un confort maxim pe toatӑ durata excursiilor sau deplasӑrior. Capacitatea autocarelor este de 29 locuri, 52 locuri, 55 locuri. Ele pot sӑ fie folosite pentru excursii de duratӑ scurtӑ sau mai prelungitӑ. Puteți ȋnchiria autocare marca Mercedes, marca Isuzu sau marca Iveco. Experiența de peste 18 ani a firmei de transport ȋnseamnӑ și o bunӑ gestionare a echipamentelor și o bunӑ comunicare ȋntre clienți și reprezentanții firmei.

Ȋn ce fel de situații se pot ȋnchiria microbuzele și autocarele

Situațiile pentru care puteți ȋnchiria microbuzele sau autocarele sunt multiple. Astfel ca se pot face excursii ȋn țarӑ, pentru a vedea obiectivele turistice importante ale Romȃniei. Se pot accesa de asemenea servicii de ȋnchirier microbuze sau inchirieri autocare pentru excursiile școlare. Acestea sunt foarte des ȋntȃlnite și sunt variantele perfecte pentru relaxare și pentru a ȋnvӑța zonele importante ale țӑrii.

Transferul la aeroport și preluarea oamenilor de la aeroport, sunt situații regӑsite atȃt ȋn mediul de afaceri, cȃt și pentru persoanele fizice. Un asemenea exemplu poate sӑ fie un eveniment privat, precum o nuntӑ. Ȋn aceastӑ situație, se apeleazӑ la serviciul de transport pentru a putea face deplasӑrile pentru cei care nu locuiesc ȋn apropierea restaurantului unde se desfӑșoarӑ nunta.

Pelerinajele se gӑsesc ȋntre motivele pentru care se ȋnchiriazӑ un autocar sau un microbuz. Ele sunt realizate de mai multe ori pe an cӑtre zonele importante din Romȃnia din acest punct de vedere.

Ȋn concluzie, Firma Transcar oferӑ transport cu microbuze și autocare, avȃnd experiențӑ de peste 18 ani de zile ȋn acest domeniu. Confortul, ȋncrederea și respectul pentru pasageri este prezent de fiecare datӑ. Dotӑrile sunt moderne și recente, existȃnd autocare și microbuze fabricate in ultimii ani. Relația cu clienții este de asemenea importantӑ, iar comunicarea frumoasӑ este pe primul loc permanent. Mergeți ȋn siguranțӑ cu Transcar SRL.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here