HOROSCOP DE WEEKEND, 6-7 iunie 2020. Berbecii duc la bun sfârșit tot ce își propun

0
99

Horoscop de weekend, 6-7 iunie 2020. În sfârșit, nativii din zodia Fecioară reușesc să își concentreze atenția asupra aspectelor importante din viața lor.

Berbec

Reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui și, în plus, te bucuri de sprijinul celor din jur. Ai multă energie pozitivă și ai mare încredere în propria persoană.

Taur

În acest weekend nu îți acorzi niciun moment de pauză. Ai multe planuri și vrei să faci pași importanți spre obiectivul pe care îl ai.

Gemeni

În acest weekend înveți să îi analizezi mai bine pe cei din jurul tău. Astfel, îți dorești să îți selectezi cu atenție persoanele cu care îți petreci timpul, iar pentru asta trebuie să fii foarte atent la detalii.

Rac

În acest weekend continui studiul pe care l-ai început în timp săptămânii. Încearcă să ceri ajutor atunci, când simți că nu înțelegi pe deplin lucrurile.

Leu

Ai mult curaj și, astfel, reușești să îți faci un plan pentru o serie de idei mai vechi. În plus, descoperi pasiuni noi care te pot ajuta pe drumul pe care vrei să mergi în continuare.

Fecioară

În acest weekend petreci timp alături de persoanele speciale din jurul tău și te gândești la planurile pe care le ai pentru viitor. În sfârșit, reușești să îți concentrezi atenția asupra aspectelor importante din viața ta.

Citește horoscopul integral, pe Jurnalul.ro

Meteorolog, la GÂNDUL LIVE: „Sâmbătă vor fi 31 de grade în sud-estul României”. Cum va fi vremea la mare, dar și în Capitală, în acest weekend

Meteorologul Mirela Polifronie a declarat, vineri, la Gândul LIVE, că sâmbătă, 6 iunie, vor fi 31 de grade Celsius în sud-estul țării, în timp ce în jumătatea de vest vremea va fi capricioasă în acest weekend.

„Pentru următoarele zile, mai avem și perioade cu instabilitate atmosferică, mai ales mâine, în special în regiunile vestice, sud-vestice, nordice, centrale. Duminică, ceva mai mult la nivel local, în special în regiunile intra-carpatice. Luni și marți se menține acest tablou, instabilitate, în special în jumătatea de vest a țării”, a declarat la Gândul LIVE Mirela Polifronie, meteorolog în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Potrivit sursei citate, vremea va fi bună pe litoral. Vor fi 25 de grade la mare.

„Va fi o vreme mai bună pentru zona litoralului, unde ne așteptăm ca temperatura maximă să fie până la 24-25 de grade Celsius, iar temperatura apei mării de 18-19 grade Celsius”, a spus Mirela Polifronie.

Meteorologul a mai precizat la emisiunea moderată de Emma Zeicescu faptul că duminică va fi o vreme instabilă în Capitală, cu ploi de scurtă durată.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here