JUSTIȚIE. Vloggerul Colo, reținut pentru 24 de ore / Instanța decide dacă va fi arestat preventiv

0
209

Polițiștii Secției 9 din Capitală l-au reținut pentru 24 de ore, marți seară, pe Alexandru Bălan, vloggerul cunoscut pe YouTube sub numele Colo, după ce l-au audiat mai multe ore. El este acuzat de instigare la violență asupra minorilor.

„Colo” a fost reținut în dosarul în care este cercetat pentru că ar fi instigat la violență împotriva minorelor, inclusiv la violarea acestora, după ce a povestit o experiență personală pe care a avut-o cu o fată de 16 ani.

Verificările au început săptămâna trecută, după ce tânărul a afirmat, într-un videoclip postat pe YouTube, că unele adolescente merită „să le dai cu palmele, să le ții cu capul de pereți, să le pui piciorul pe față”.

Ulterior, Alexandru Bălan a prezentat scuze și a spus că regretă situația creată.

„Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani. A fost o glumă extraordinar de proastă. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire”, a spus vloggerul urmărit de peste 850.000 de persoane.

El urmează să fie prezentat în fața unei instanțe cu propunere de arestare preventivă, potrivit Digi 24.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here