La 20, 30, 40 … ce cauta femeile la barbati in functie de varsta?

0
927

Trecerea de la adolescent la adult este supusa unor modificari care afecteaza toate nivelurile vietii. Desi ne mentinem esenta, exista caracteristici personale care variaza si care ajung sa afecteze deciziile. Cu aceasta ocazie si tinand cont de exceptii si ca nu toate femeile incearca sa se imperecheze, analizam preferintele lor in cele mai determinante etape ale vietii lor in domeniul sentimental.

Intre 16 si 20 de ani

Adolescentii, in general, sunt cocktailuri de hormoni, emotii si idealizari care hranesc creierul si il fac sa explodeze in nenumarate fantezii de film. Asadar, in cazul fetelor, ele cauta acel baiat inalt, chipes, mai in varsta decat ele si cu o atingere rebela.

In fictiunile americane, acesti subiecti sunt foarte populari. Ceea ce isi doresc este sa ajunga la Everestul lor, adica sa le placa baiatul popular, de obicei cu o motocicleta si care se joaca cu limitele legii. John Travolta in anii 70 sau Quimi de Companeros in anii 2000. Isi cauta un lider. Idealizarea barbatului de catre femeie isi atinge zenitul in acest moment al vietii, in care instabilitatea norilor adolescenti rationeaza.

Intre 21 si 28 de ani

Problema se schimba. Seriozitatea studiilor si aparitia primelor responsabilitati ofera creierele femeilor si le indeparteaza de mediul liceal in care obisnuiau sa devina amaraciuni pentru chestiuni banale. Inainte, barbatul a actionat ca lider (cat a fost mai mare), dar la aceasta varsta, fetele renunta la complexe si isi folosesc inteligenta. In acest sens, nu au nevoie de un barbat alfa, asa ca preferintele lor incearca sa-si echilibreze propria personalitate.

Ei apreciaza compania, momentele bune, sexul, interesele comune si activitatile care le hranesc spiritul. De asemenea, vor sa se distreze, bineinteles! Insa cauta un baiat care sa ii faca sa se bucure fara sa fie nevoit sa-si riste viata intr-o masina furata. De asemenea, acestia apreciaza mai mult aspectul intelectual care in ​​trecut ar fi fost un plus inutil. Ideea unei posibile relatii ia o multime de decizii, acolo unde nu mai exista clovni si oameni buni cu personalitate prevaleaza.

Intre 29 si 37 de ani

In acest moment al vietii, aproape toti, barbati sau femei, cauta stabilitate . In cazul fetelor heterosexuale, fizicul partenerului lor, mai important in anii precedenti, inceteaza sa mai ocupe un rol de conducere, iar maturitatea ocupa prima pozitie in poarta. Nu mai sunt copii care au avut indoieli sau i-au facut sa se indoiasca; nici o jumatate de masura, picuri ridicole si obsesie pentru fizician. Nu mai sunt lacrimi inutile. Cel mai important lucru, in afara de atractia si raportul luate in considerare, este posibilitatea demararii unui proiect de viata comun serios. Pentru aceasta, barbatii cu varsta emotionala a unui adolescent nu sunt utili, dar cei cu o anumita solvabilitate care cauta un viitor interesant si realist sunt.

Peste 38 de ani

In cazul femeilor singure (sau care sunt casatorite din nou dupa un timp), experienta lor le-a facut persoane foarte solicitante. In acest sens, ele nu cauta sa repete aceleasi greseli. Ele stiu perfect ce le place si ce nu. Uneori, dupa ce au parasit o relatie toxica, ei cauta persoane total opuse iubirii lor anterioare. Unele sunt dezlantuite si este in regula. In alte circumstante, ei incearca sa fortifice ideea initiala a iubirii care nu a dat roade in relatia lor trecuta. Cu toate acestea, le este greu sa aiba incredere in barbati daca au avut deja esecuri amoroase.

Daca femeile de aceste varste nu sunt singure, casatoria lor va merge de la putere la putere, deci diferitele alegeri ale trecutului lor erau corecte. Cu toate acestea, in acest moment, este important sa pastrezi flacara, asa ca iata 8 sfaturi pentru a evita rutina de cuplu.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here