ACUZAȚII. PSD, atac virulent la adresa lui Orban: „Cel mai ucigător virus pentru România. Trebuie să plece!”

0
479

PSD, lansează, sâmbătă, un nou atac la adresa premierului Ludovic Orban, pe care îl acuză de cinism și minciună. Social-democrații îi cer din nou demisia lui Ludovic Orban pentru umilințele pe care le-ar fi suferit pacienții care nu au putut să se trateze din cauza spitalelor închise.

„Premierul PNL nu e contemporan cu bolnavii cronici care mor din cauza spitalelor închise. Orban și românii trăiesc în două Românii diferite!

Că este mitoman, românii știau dinainte de a fi președintele PNL. De când a fost ministru al Transporturilor și viceprimar al Capitalei. Minciuna a devenit felul lui de a fi.

Că e cinic, românii și-au dat seama de când a devenit premier. Sacrificând pensionari, copii și antreprenori pentru obsesii precum anticipatele sau restricțiile.
Că este însă și ticălos, ne arătă acum, negând inuman realitatea spitalelor închise. A ajuns până la a le spune bolnavilor de la cozile umilinței sau celor care și-au pierdut pe cineva drag că mint din interese electorale.

S-a mers prea departe! Orban trebuie să plece! Un premier care își tratează cetățenii drept dușmani publici este cel mai ucigător virus pentru România!”, au scris social-democrații pe Facebook.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here