PRECIZARE. Pensionarul care a deranjat conferința PNL a fost sancționat de poliție. A fost identificat ulterior

0
121

Bărbatul care a întrerupt conferinţa de presă susţinută, duminică, de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a fost identificat şi sancţionat, a anunţat Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, persoana în cauză nu a fost găsită la faţa locului, dar a fost ulterior identificată şi sancţionată contravenţional.

Pensionarul a fost sancționat pe Legea 61, de ordine publică

„Astăzi, în jurul orei 12,00 prin apel 112 a fost sesizat faptul că un bărbat recalcitrant tulbură ordinea şi liniştea publică pe o stradă din Sectorul 6, unde se desfăşoară o conferinţă de presă. La faţa locului au ajuns poliţişti ai Secţiei 25, însă la momentul sosirii nu a fost identificată nicio persoană recalcitrantă în respectiva locaţie. Ulterior bărbatul a fost identificat şi sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991″, precizează Poliţia Capitalei.

Reprezentanții Poliției Capitalei au precizat pentru Gândul.ro că sancțiunea a constat într-un avertisment, fară amendă!

Conferinţa de presă organizată duminică de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, preşedinte al PNL Bucureşti, a fost întreruptă de o persoană în vârstă care i-a solicitat mărirea pensiilor.

Violeta Alexandru urma să prezinte raportul „Cartea Neagră a guvernării locale 2016 – 2020 Mutu/PSD”

Pensionarul a venit în faţa pupitrului la care era aşezată Violeta Alexandru şi a început să-şi strige nemulţumirile, cerând mărirea pensiilor şi acuzând actuala guvernare de minciună.

Ministrul Muncii şi-a întrerupt conferinţa de presă, mergând să discute cu persoana nemulţumită.

„Îmi pare rău că PSD se foloseşte de necazurile oamenilor. Nu aşa se face politică în România. PSD foloseşte oamenii pentru a arăta, chipurile, că le pasă. Nu aceasta este maniera în care se face administraţie în România, trimiţând pensionari amărâţi să se exprime la o conferinţă de presă pentru a perturba prezentarea pe care o facem astăzi’, a spus Violeta Alexandru.

Poți vedea imaginile de la conferință AICI

Replica primarului Gabriel Mutu:

„Câteva precizări cu privire la acuzațiile pe care ministrul Muncii, doamna Violeta Alexandru, împreună cu Ciprian Ciucu mi le-au adus astăzi, în conferința pe care au ținut-o în sectorul 6:

Primul lucru pe care ar fi trebuit să-l facă doamna ministru, Violeta Alexandru, era să își ceară scuze cetățenilor din sector, pentru dezastrul lăsat de guvernarea liberală după mandatul 2012-2016; Vi-l mai aduceți aminte pe primarul PNL FANTOMĂ?”, a scris Mutu pe Facebook.

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here