Răspunsul lui Daniel Fenechiu după ce a fost filmat cu o sticlă de coniac și o pisică, în pauza de la dezbaterile Legii carantinării: Relativ la prezența în imagini a pisicului meu Sasha, precizez că nu cred că aceasta a afectat in vreun fel buna funcționare a Comisiei, la sfârșit de ședință.

0
290

Senatorul Daniel Fenechiu a fost surprins bând dintr-o ceașcă de coniac în pauza ședinței online în care se dezbătea Legea Carantinării. De asemenea, în pauza ședinței, alături de senator, a apărut și pisica acestuia. Într-un comincat transmis de cabinetul său, senatorul a încercat să lămurească ce rol aveau sticla de coniac, dar și prezența pisicii sale din cadru.

Senatorul, surprins alături de pisică și de o ceașcă de coniac:

Răspunsul senatorului la imaginile făcute publice a venit prompt.

Acesta spune că „respectivele imagini și înregistrări surprind o discuție on-line, pe care am avut-o, de acasă, cu unii colegi, într-o pauză a lucrărilor Comisiei Juridice – undeva după miezul nopții, în care încercam să relaxez atmosfera după o perioadă de dezbateri tensionate.”

De asemenea, senatorul a încercat să lămurească și ce rol a avut sticla de coniac din imagini: „Faptul că în mod demonstrativ, crezând că sunt într-o discuție nepublică, le-am arătat colegilor aflați în pauză o sticlă de Armagnac, nu înseamnă că am și consumat respectiva băutură, în ceșcuța care apare în imagine fiind în fapt cafea, probabil a opta cafea din respectiva zi.”

Senatorul a ținut să sublinieze și faptul că prezența pisicii nu a afectat în vreun fel „buna funcționare a Comisiei”: „Relativ la prezența în imagini a pisicului meu Sasha, precizez că nu cred că aceasta a afectat in vreun fel buna funcționare a Comisiei, la sfârșit de ședință.”

„În final țin să arăt că regret împrejurarea că am făcut o glumă nefericită, pe fond de oboseală, la o oră târzie și într-o discuție on-line pe care o știam nepublică, chiar dacă, așa cum am arătat, intențiile mele au fost de detensionare a atmosferei. Totodată îi rog pe toți cei pe care abordarea mea nefericită i-a dezamăgit să mă scuze”, a încheiat acesta.

Conversația politicienilor: „Ei, domnu Ganea, dacă veneai şi tu cu un peşte. Ce mişto mergea după un coniac”

„E adus de la o podgorie de undeva de lângă Luxemburg. Un coniac din anul naşterii mele, are 50 de ani. Aşa, când e un moment important, beau câte un păhărel, îmi stimulează creativitatea. E foarte ok”, a spus senatorul PNL Daniel Fenechiu.

„Şi ca lumea să nu ştie ceva fac beau din ceşcuţă. Pe vremuri, când eram elev şi fentam anumite reguli îmi puneam în ceşcuţă. Domnul Ganea, noroc!”, a adăugat acesta.

„Bag-o sub masă, Daniele”, îi spune un coleg.  „Se vede că e pauză”, spune un alt coleg.

Dialogul nu s-a oprit aici, iar politicienii au continuat să dezbată tema sticlei de alcool.

„Ei, domnu Ganea (n.r. Ion Ganea, PSD), dacă veneai şi tu cu un peşte. Ce mişto mergea după un coniac…”, mai spune Fenechiu.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here