Scandal inventat în Piața Victoriei…

0
618

Unul dintre românii patrioți și dintre liderii protestelor anti-guvernamentale Ovidiu Grosu a fost abuziv săltat din mulțime, încătușat și trimis în arestul instituțiilor de forță ale statului român, din falsul motiv „că s-a împotrivit și nu s-a legitimat”.Domnia sa vine cu un nou mesaj șocant care zdruncină din temelii autoritatea acestui stat condus cu mâini dictatoriale. 

Cadrul acestui caz

De două seri, în Piața Victoriei, în fața Guvernului s-au adunat multe mii de oameni. Bucureșteni și nu numai au protestat împotriva legii abuzive 417. Ei nu au purtat măști de protecție și nici nu au respectat distanțarea socială, din moment ce acestea sunt motive imaginare, folosite  predilect de către actuala guvernare liberală.

 Mai mult decât atât, protestatarii au fost pașnici, dar au scandat: „Libertate, libertate”, „Jos dictatura”, „Nu ne este frică”, „Opriți legea”.
Cei prezenți au avut steaguri tricolore și bannere cu mesaje precum „Fără carantinare”, „Jos dictatura PNL”, „Nu ne temem de bau-bau. Covid sau gripă?”

Nu a durat mult până când situația a impus intervenția forțelor de ordine. Astfel, protestul pașnic al acestor buni cetățeni s-a transformat într-un adevărat conflict cu jandarmii.

Cazul Ovidiu Grosu 

Domnul Ovidiu Grosu a fost prezent ieri după-amiază în Piața Victoriei, manifestându-și pașnic nemulțumirea față de abuzurile comise vis a vis cu privire la Proiectul de Lege 418, votat de Camera Deputaților și dezbătut în Senat, referitor la Izolarea și Carantinarea forțată a cetățenilor.
Unul dintre cele mai ingrijorătoare aspecte ale acestui proiect de lege îl constituie conținutul Art.7.alin.7 în care se prevede instituționalizarea forțată a copiilor, ai căror părinți sunt carantinați și/sau izolați. Aceasta constituie o măsură abuzivă care încalcă pe de o parte autoritatea părintească – în cazuri excepționale de boală – părintele nefiind decăzut din drepturi, iar pe de altă parte, se încalcă în mod flagrant drepturile și libertățile fundamentale statuate prin Constituția României.

Doi bărbați au fost încătușați, cu forța, de către oamenii legii. Culmea, câțiva protestatari au încercat să îl elibereze, iar jandarmii i-au îmbrâncit.

În cele din urmă, după mai multe strigăte aceștia au fost brutalizați și duși la duba jandarmeriei care a realizat această operațiune samavolnică, fără să precizeze motivul real.

Mai mulți protestatari au filmat și au transmis în direct aceste secvențe halucinante. După mai multe momente de uluială,s-a aflat cine este prima persoană brutalizată de către Jandarmeria Română.

Ovidiu Grosu este numele primului protestatar reținut de forțele de ordine.

Cazul Ovidiu Grosu

Pentru justețe, dau integral textul postat de domnul Ovidiu Grosu pe rețeaua de socializare Facebook, în care veți observa și înțelege tot șirul evenimentelor:

„Fac o precizare referitor la reținerea mea de ieri:
Dimineața în drum spre București, am vorbit cu Raul Coltor despre un stik de memorie care conține date care devoalează conturile lui Arafat și sumele fabuloase scoase din țară pentru finanțarea unor grupări teroriste din Orientul Mijlociu. De asemenea sticul cuprinde și date despre rețeaua de trafic de copii și organe în care Arafat și Johannis sunt complici.. Arafat fiind protejat în Romania de Johannis iar amândoi fiind controlați la rândul lor de alții.. Aceste crime se petrec acum și probele se referă la fapte actuale, recente.. Nu fapte petrecute în urmă cu zeci de ani… Imediat dupa ce am încheiat convorbirea cu Raul, s-a încercat arestarea sa dar au renunțat, apoi odată ce am venit în București am fost efectiv escortat prin București de țiganii din servicii de care efectiv mi-am bătut joc până când unul din ei a început să zbiere la telefon că nu mă pot urmari. În momentul în care am început să dau interviuri în Piața Victoriei și am început să vorbesc despre Arafat și genocidul pus la cale asupra poporului român dar și despre conturile sale, Jandarmii au primit ordin să mă ducă la mașina lor sa îmi facă „o percheziție „. Le-am oferit geanta mea cu actele de identitate și tot ce aveam în ea să o controleze și buzunarele dar nu au vrut să mă percheziționeze în mijlocul mulțimii adunate.

Eu am refuzat să merg la mașină explicându-le că aceasta înseamnă reținere sau arestare. Atunci au primit ordin să mă ducă la mașină cu forța, crezând că am asupra mea stikul cu probele incriminatorii despre rețeaua de trafic de organe și minori a lui Arafat și Johannis… Niciun moment nu mi-au cerut să mă legitimez deși eu le-am oferit geanta mea cu actele de identitate și tot ce aveam în ea. Acesta este adevărul…!

Cei care vă bucurați de reținerea mea, sunteți părtași la crimele comise de acești criminali.” Ovidiu Grosu

 

Până la ora redactării acestui material, alte informații despre „evoluția” acestui samavolnic și neprincipial caz nu am putut obține.

Sursa foto și redactare: Prof.Dr.Daniel Mihai, redactor șef al platformei media independente Criteriul Național

Corpul redacțional al Ziarului Național.ro cât și al platformei media independente Criteriul Național susțin și sunt alături de domnul Ovidiu Grosu în această teribilă încercare de a-l discredita moral și de a fi intimidat de către unele instituții de forță ale statului român

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here