Imagini de la tragedia de pe Transfăgărășan: Tânărul care a decedat nu purta centura (VIDEO)

0
139

O maşină care circula, duminică, pe Transfăgărăşan, în apropiere de Cabana Capra, judeţul Argeş, s-a răsturnat de câteva ori și s-a izbit de o stâncă. O persoană a murit şi două au fost rănite.

UPDATE: Bărbații veneau de la Sibiu și se îndreptau către Pitești. Șoferul care a decedat este singurul care nu a avut centură și a fost aruncat din mașină. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, autoturismul a căzut iniţial de la 12 metri înălţime, apoi a parcurs încă aproximativ 400 de metri până să revină pe carosabil.

Accident pe Transfăgărășan

La fața locului  echipajul SMURD de la Cota 2000 a descarcerat un pasager și a acordat îngrijiri medicale bărbaților, începând deplasarea spre spital.

În autoturism se aflau 3 bărbați. Din păcate, șoferul nu a mai putut fi salvat și a fost declarat decedat.

Pe drum, cele două victime au fost predate unui echipaj SAJ și echipajului SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș.

La prima evaluare, un bărbat de 29 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept și un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt cu vârsta de 19 ani acuza dureri la coloană în zona lombară și la membrele inferioare, aceștia vor fi transportați mai departe la spital de către echipajele medicale.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here