Huawei Matebook D15 – un notebook perfect pentru tine

0
111

Pentru a duce la bun sfarsit orice task avem nevoie de un dispozitiv cat mai bun: fiabil, rapid, eficient. De aceea, noul Huawei Matebook D15 se poate dovedi a fi companionul perfect pentru voi. Avand inglobata tehnologie de ultima generatie alaturi de un design suplu si elegant si cu o greutate destul de mica, poate fi luat oriunde si ne poate ajuta sa rulam orice aplicatie am avea nevoie.

D15 are un display de 15.6 inch si un ecran de tip IPS Full View. Asta insemna ca ramele sunt foarte subtiri, un lucru pe care eu personal il prefer la un model de laptop.

Datorita faptului ca ramele sunt atat de subtiri, camera web a fost mutata intr-un alt loc si anume in tastatura, in partea de sus, fiind de tip pop-up.

Ca si configuratie hardware, Matebook D15 are un procesor AMD Ryzen 5 alaturi de o placa grafica Radeon Vega Mobile Gfx si 8GB de memorie RAM.

Tastatura ocupa destul de putin spatiu, asta pentru ca nu mai avem la dispozitie si tastele numerice. Asa ca, cei de la Huawei au oferit dimensiuni ceva mai generoase track pad-ului.

O functie foarte utila este Huawei Share. Aceasta ne ofera posibilitatea de a transfera date intre un smartphone Huawei si laptop sau sa putem controla laptopul cu ajutorul smartphone-ului. Sub tastatura gasim un sticker cu inscriptia Huawei Share peste care putem aseza un telefon. Dupa realizarea setarilor, putem avea acces la ecranul smartphone-ului si la continutul acestuia precum si invers, de pe telefon avand acces la spatiul de stocare al laptopului.

In ceea ce priveste calitatea sunetului oferit de catre acest laptop, putem spune ca este suficient de bun pentru dimensiunile sale. Putem urmari fara probleme un film, putem asculta muzica sau ne putem juca pe el.

Foarte importanta este si securitatea datelor, asa ca, peste butonul de Power avem la indemana senzorul de amprente fara de care laptopul nu va porni.

Asadar, cu un pret de aproximativ 2800 de lei, Huawei Matebook D15 este o achizitie care merita toti banii, oferind rezultatele de care avem nevoie in orice situatie.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here