5 motive pentru achiziţia unui trimmer de tuns iarba

0
146

Un trimmer de tuns iarba este un instrument uşor şi versatil, care se poate utiliza pentru eliminarea buruienilor şi a ierbii. Trimmerele de tuns iarba sunt disponibile într-o varietate de modele, atât pe benzină cât şi electrice, cu sau fără fir. Acestea sunt prevăzute cu un cap de tăiere în partea inferioară a unui arbore lung. Capul este dotat cu un fir care se învârte rapid şi foloseşte forţa centrifugă pentru a cosi iarba şi buruienile.

Trimmerele de tuns iarba sunt dispozitive uşor de utilizat în aer liber şi permit cosirea în spaţii mai dificil accesibile. Totodată, pot tăia cu precizie iarba de-a lungul căilor de acces, a trotuarelor, gardurilor, copacilor sau a rândurilor de flori. Sunt ideale pentru întreţinerea gazonului şi reprezintă dispozitivul ideal pentru orice grădinar care se respectă.

5 motive pentru achiziţia unui trimmer de tuns iarba 

Mii de proprietari de grădini şi chiar şi profesioniştii în amenajarea peisajelor se bazează pe trimmere de tuns iarba. În cazul în care te întrebi dacă achiziţionarea unui trimmer pentru tuns iarba este sau nu o mişcare potrivită, îţi prezentăm câteva din avantajele oferite de acesta. 

Sunt ideale pentru a cosi în zonele mai greu accesibile

Datorită proiectării lor, trimmerele de tuns iarba sunt ideale pentru a cosi de-a lungul căilor înguste de acces, a trotuarelor, aleilor, gardurilor, obstacolelor, copacilor şi a rândurilor de flori. Capul compact este perfect pentru a accesa zonele înguste şi a îndepărta buruienile, putând tăia iarba încăpăţânată care creşte printre pietrele de pavaj.

Sunt foarte accesibile

Trimmerele de tuns iarba sunt cu mult mai accesibile decât alte utilaje de cosit, găsindu-se la preţuri avantajoase. Trimmerele pe benzină, cu toate că sunt mai zgomotoase decât cele electrice, sunt puternice și se pot folosi chiar şi pe suprafeţe mari. Trimmerele electrice cu fir, deşi limitează utilizatorul care este legat de lungimea cablului de alimentare, sunt printre cele mai accesibile opţiuni de pe piaţă.  

Sunt uşoare

Datorită constucţiei, trimmerele de cosit iarba sunt uşoare, ceea ce le face confortabil de utilizat. Totodată, sunt uşor de depozitat. Cu toate că modelele fără fir de trimmere de tuns iarba limitează utilizatorul la durata de viaţă a bateriei care este reîncărcabilă, acestea oferă putere şi o mare portabilitate. 

Sunt ideale pentru întreţinerea gazonului

 Cu toate că maşinile de tuns iarba sunt special proiectate pentru a tunde iarba la o anumită înălţime, trimmerele de cosit iarba sunt instrumentul ideal pentru întreţinerea unei peluze sau a gazonului. Când aceste două instrumente funcţionează în tandem, munca în curte se realizează rapid, cu eficienţa şi rezultate impresionante. În funcţie de dimensiunea gazonului, proprietarii pot alege între diverse modele de trimmere pe benzina, electrice sau cu baterii, precum şi maşini convenţionale de tuns iarba. Aceste instrumente dispun de punţi largi de tăiere, cu lame în partea inferioară şi sunt ideale pentru a tăia rapid şi uşor cea mai mare parte a ierbii, în timp ce trimmerul este perfect pentru pentru a realiza finisajele finale în jurul obstacolelor şi a căilor de acces.

Oferă curţii un aspect profesional şi bine îngrijit 

Trimmerul de tăiat iarba dispune de un cap rotativ care învârte un fir la o viteză incredibil de mare, permiţându-i să treacă uşor prin buruieni şi iarbă. Aceste instrumente se pot găsi în gama celor cu benzină sau electrice, cu sau fără fir şi oferă gazonului un aspect bine finisat şi profesional îngrijit. Dimensiunea lor compactă este ideală pentru a realiza tăieturile în jurul arbuştilor, gardurilor şi florilor, îndepărtând totodată foarte uşor buruienile dintre dalele aleilor. De aceea sunt instrumentul ideal pentru a obţine un cosit îngrijit şi ordonat. 

Pe lângă faptul că trimmerele de tuns iarba sunt perfecte pentru utilizarea de-a lungul obstacolelor şi în spaţiile greu accesibile, se mai pot utiliza pentru a limita zonele şi a defini cât mai bine proprietatea. 

Utilizarea săptămânală a trimmerului de tăiat iarba este soluţia ideală pentru a avea mereu gazonul frumos şi la linia dorită. În acest fel, întreţinerea devine mai uşoară şi efortul depus se minimizează.

Dacă sunteţi în căutarea unui instrument pentru întreţinerea gazonului la nivelul unui profesionist, trimmerul de tuns iarba este exact instrumentul de care aveţi nevoie. Accesibil ca preţ, uşor de manevrat şi eficient în spaţiile greu accesibile, va deveni curând indispensabil în gospodărie. 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here