Reacție dură din PSD, după ultimele declarații ale lui Ludovic Orban: „Am o veste pentru tine. Nu mai aveți ce împărți, că o să fii iar șomer”

0
61

Senatorul social-democrat Daniel Zamfir reacționează vehement după declarațiile liderului liberal Ludovic Orban, ce vizează reunire „dreptei pro-europene” într-un proiect comun pentru Capitală.

„GURA PĂCĂTOSULUI…
Adevăr grăieşte!
Ludovicul zice că prezenţa lui la lansarea candidaţilor din Capitală, e garanţia că Guvernul va sprijini proiectele administraţiei locale. Păi, cum e asta, ludovice, tu sprijini administraţia locală doar dacă-ţi convine ţie primarul? Deci tu ai tăiat din banii Capitalei, că nu-ţi place Firea? Asta e foarte tare! Bugetul ţării îl împărţi pe prietenii şi interese! Am o veste pentru tine: Nu mai aveţi ce împarţi ca o să fii iar şomer!
P.S. Doamne Dumnezeule, l-aţi auzit pe Puzisor Dan? A lansat noul Bucureşti”, scrie Daniel Zamfir pe Facebook.

Violeta Alexandru, pusă la zid: „Oricum altceva nu știi să faci…”

Daniel Zamfir nu o iartă nici pe Violeta Alexandru, ministrul Muncii.

„TUPEUL ŞI CINISMUL SOROSISTEI

Ministreasa de la Muncă zice cu subiect şi predicat: Dacă PSD îndrăzneşte, în Parlament,, să nu fie de acord cu Ordonanţa care taie 80% din alocaţiile copiilor, jupâneasa de la minister nu mai da niciun ban copiilor, că aşa „vrea muşchii ei”!
Am o veste şi pentru tine, veo! N-apuci!
Spre deosebire de ludovic, pe tine te ia Soros înapoi, că oricum altceva nu ştii să faci…”, scrie politicianul.

Declarațiile lui Orban, mărul discordiei: „Avem de dat o veste bună pentru bucureșteni”

Orban a anunțat sâmbătă că dreapta pro-europeană s-a reunit într-un proiect comun pentru Capitală, explicând că PNL, USR și PLUS vor susține candidați comuni în lupta pentru București.

„Avem de dat o veste bună pentru bucureşteni. Dreapta modernă, pro-europeană s-a unit într-un proiect comun pentru Bucureşti. După săptămâni de discuţii, de analize, de evaluări, partenerii din USR-Plus, împreună cu noi cei din PNL am hotărât că împreună putem să oferim un viitor mai bun pentru Bucureşti şi o viaţă de calitate mai bună pentru fiecare bucureştean. Proiectul care ne-a unit este proiectul care trebuie să pună capăt modului lipsit de profesionalism, modului lipsit de interes şi de dedicare faţă de interesul bucureşteanului, modului dezastruos în care a fost guvernat Bucureştiul. Bătăia de joc la adresa bucureştenilor trebuie să ia sfârşit. Bucureştiul trebuie guvernat de oameni care iubesc Bucureştiul, de oameni capabili, de oameni cinstiţi, de oameni dedicaţi servirii interesului public, de oameni care au capacitatea de a oferi cele mai bune soluţii pentru servicii de calitate pentru o viaţă mai bună în Bucureşti”, a afirmat Orban.

”Astăzi am decis în forurile staturare că vom prezenta candidaţi comuni la Bucureşti. Împreună am luat decizia de a susţine candidatura lui Nicuşor Dan. E un om care iubeşte Bucureştiul, care cunoaşte în profunzime problemele Bucureştiului, un om care odată ajuns la Primărie imediat va începe procesul de modernizare a Bucureştiului, de rezolvare a tuturor probemelor majore ale Bucureştiului. Prezenta mea aici este şi un semn de colaborare loială între primarul general, primarii de sector şi Guvernul României”, a declarat Orban.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here