Această țară a depășit 5 milioane de teste Covid-19, iar rata de vindecare a ajuns la 90%, printre cele mai mari la nivel global

0
86

Abu Dhabi din Emiratele Arabe Unite revine lent la normal după ce a derulat o campanie masivă de testare a coronavirusului care a fost eficientă pentru a opri răspândirea virusului. Abdul Rahman Al Owais, ministrul Sănătății și Prevenției, a declarat că numărul de testare a depășit 5 milioane, subliniind că rata de vindecare a ajuns la 90%, printre cele mai mari la nivel global. El a atribuit-o detectării precoce a cazurilor care au contribuit la realizarea celei de-a doua faze a strategiei de tratare a cazurilor folosind protocoale avansate.

Guvernul Emiratelor Arabe Unite a efectuat luni un raport de presă în Abu Dhabi, unde a fost anunțat că Ministerul Sănătății și Prevenției, MoHAP, a înregistrat 27.811 teste suplimentare COVID-19 în ultimele 24 de ore, folosind echipamente de testare medicală de ultimă generație.

Teste gratuite pentru locuitorii din Abu Dhabi

Căpitanul Dr. Aisha Al Maamari, de la departamentul de servicii medicale al Poliției din Abu Dhabi, ajută la organizarea de teste gratuite Covid-19 pentru locuitorii din Abu Dhabi.

O unitate principală de testare ușă în ușă în Abu Dhabi urmează să continue până la câștigarea luptei împotriva Covid-19.

Inițiativa – operată de unitatea specială de patrulare a Poliției Abu Dhabi, Al Mersad, împreună cu medicii și voluntarii din iunie – vizează cartierele cu densitate mare

Locuitorilor li se oferă teste gratuite Covid-19, ca parte a eforturilor de a asigura accesul la screening la toate secțiunile societății.

Zonele precum Clubul Turistic, Khalidiyah, Al Najda, Al Zafaranah și anumite părți din Corniche au fost acoperite în timpul campaniei intense.

Echipele de testare vor continua să bată ușile în fiecare seară pentru a ajuta la protejarea sănătății publicului.

Începând cu această săptămână, accentul va fi pus pe Mohammed bin Zayed City.

„Vom continua și vom lupta până la sfârșit, până vom ajunge la zero cazuri”, a declarat Mansoor Al Qubaisi, un oficial din Seha, operatorul spitalelor publice din Abu Dhabi.

„Totul funcționează fără probleme și aproape toată lumea pe care o vizităm este de acord să fie testate.

„Cine nu ar dori să își verifice starea în aceste condiții? Serviciul ajunge la ușă și gratuit. ”

Biroul de media al Guvernului din Abu Dhabi a postat luni un videoclip care evidențiază succesul operațiunii.

În videoclip, domnul Al Qubaisi confirmă „misiunea este încă în continuare, ne unim cu partenerii noștri pentru a continua să facem screening pentru toate domeniile.”

Un paramedic prezentat în videoclip a subliniat necesitatea de a continua să lovească străzile emiratului până la eliminarea virusului

„Cu toții trebuie să păstrăm același ritm pentru a ajunge la cazuri zero-Covid”, a spus paramedicul.

Abu Dhabi a redus semnificativ cazurile în ultimele luni, asigurând navetiștii și vizitatorii că trebuie să prezinte un test Covid negativ atunci când se deplasează în Emirate și să efectueaze testări pentru identificarea potențialelor focare.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here