Cum sa gasesti femei singure online

0
1051

Acesta este un rezumat al tuturor modurilor pe care un barbat le are, de a lua legatura cu o femeie. Pentru a fi mai clar, le-am impartit in trei categorii esentiale. Fiecare are aspectele sale pozitive si negative, ceea ce inseamna ca nu exista o modalitate perfecta. Aceasta comparatie ar trebui sa va ajute sa aflati care dintre aceste moduri ar putea fi preferatul dvs. personal pentru a gasi urmatoarea iubita.

Cercul tau social

Modul traditional de a gasi o iubita este cercul tau social. Banuiesc ca iti mai aduci aminte de prima iubire pe care ai avut-o cu fata aceea draguta in liceu. Chiar daca nu ti-a inteles sentimentele, este totusi o amintire minunata. Cercurile tale sociale sunt prietenii tai si oamenii pe care ii vezi frecvent, in scoala, colegiul sau locul de munca. Exista intotdeauna cel putin o fata pe care doriti sa o aveti ca prietena, dar nu sunteti sigur daca se simte la fel. Prin urmare, nu ati facut niciodata acest pas si va pastrati in continuare secretul dvs. cu speranta ca intr-o buna zi va veni momentul potrivit.

Intalniri online

In jurul anului 2000, intalnirile online au revolutionat modul in care oamenii isi intalnesc partenerul. Ceea ce a fost cunoscut mai intai ca loc pentru single-uri disperate a devenit incet-incet din ce in ce mai popular. Ideea de a gasi femei singure, fara mult efort, pare sa fie exact ceea ce cautau majoritatea oamenilor. Indiferent daca este un site de intalnire sau o aplicatie precum sexfete.ro, dating-ul online are unele avantaje semnificative atunci cand vine vorba de a gasi o prietena.

Avantaje ale dating-ului online

Este confortabil. Nici nu trebuie sa iesi din casa pana nu accepta sa te intalnesti. Puteti face acest lucru in timp ce va relaxati pe canapeaua dvs., sa va intindeti in pat sau sa va asezati pe toaleta. Nu conteaza unde esti, cand o faci sau cum arati.

Este rapid. Puteti gasi fete singure aproape nesfarsite intr-un timp scurt. In decurs de o ora, teoretic poti copia si lipi mesajul la o suta de fete doar facand clic pe cateva butoane.

Este usor. Modul perfect de a castiga experienta in relatia cu femei atractive. Mai ales pentru cei incepatori si introvertiti si cei care au anxietate de abordare sau nu doresc sa faca fata durerii de respingere.

Puteti deveni bine foarte repede. Atunci cand te apropii de o fata din lumea offline, trebuie sa ai un limbaj corporal bun, tonalitate vocala, contact vizual, simtul modului, abilitati de conversatie si asa mai departe. In lumea online, tot ce trebuie sa aveti sunt fotografii excelente si abilitati de text. Acestea pot fi invatate in doar cateva ore.

Un site online este o modalitate promitatoare si rapida de a gasi o prietena. Cu toate acestea, din moment ce toata lumea il foloseste, exista si cateva puncte negative si trebuie sa iesi in evidenta pentru a iesi din masa.

Comunicare sigura: desi poate parea nociv sa-ti dai numarul de telefon sau adresa ta de e-mail personala – nu esti inca. Este posibil sa fi conversat un timp online, totusi, este inca un strain pana cand te intalnesti in viata reala. Oamenii pot face aparitii online care nu sunt cu adevarat adevarate in viata lor reala. Fiti precauti in legatura cu ceea ce va poate lega de identitatea online. Este chiar bine sa nu dati cuiva numele dvs. pana cand este stabilita intalnirea.

Multe dintre aceste site-uri au moderatori si va permit sa raportati orice lucru care pare ofensator si chiar amenintator. Daca tu si noul tau prieten decideti sa mutati conversatia pe e-mail, utilizati contul dedicat de e-mail pe care l-ati creat pentru contul online pentru a va proteja anonimatul. Cand va veni momentul pentru un apel telefonic, fiti prudent si configurati un cont Google Voice gratuit, care va genera un numar de telefon separat si il va transmite catre telefonul mobil. In cazul in care lucrurile vor explora, cealalta persoana nu va avea numarul tau de telefon real.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here