De ce sa-ti cauti jumatatea online

0
844

Exista multe persoane care se cunosc datorita mijloacelor pe care internetul le pune la dispozitie, fiind in masura sa mentina o prietenie, o relatie sporadica sau chiar o relatie de durata.

In plus, exista o serie intreaga de site-uri si aplicatii pe care le putem incerca, de la site-uri de dating pentru gasirea unei relatii serioase, pana la site-uri de escorte de lux.

Daca inca nu vedeti flirtul pe Internet cu ochi buni, va recomandam sa aruncati o privire la lista de argumente pro si contra pe care le-am pregatit in urmatoarele puncte.

Avantajele flirtului online – Sanse mai mari de succes

Atat cat spunem, primul lucru pe care il observam cand vedem o alta persoana in lumea reala este fizicul, chiar daca este foarte superficial. Din aceasta cauza, ratam oportunitati foarte importante de a intalni cu adevarat o persoana care, cine stie? Poate ca pe termen lung ne-ar fi dorit. Datorita paginilor flirtante, putem merge direct la interiorul persoanei, mergand de la fizicul ei.

Un mod nou de cucerire

Este posibil sa nu stim sa flirtam in viata reala sau s-ar putea sa fim prea timizi pentru a face acest lucru si nu putem alege cuvintele potrivite. Prin internet il avem mai usor: putem cuceri cu tastatura noastra, dezbracand ceea ce este in interiorul fiintei noastre pentru a captiva pe oricine, chiar si cel mai dur.

In plus, exista pagini care se specializeaza in lumea seductiei online, unde putem gasi sfaturi valoroase care ne vor permite sa ne atingem obiectivele.

Sanse mai mari de reusita

In aplicatiile si paginile de intalnire, putem interactiona cu mai multe femei si barbati in acelasi timp: in acest fel, daca una sau una nu cad, urmatorul va cadea. Putem face acest lucru si in lumea reala, desi sansele de a fi prinsi vor fi mult mai mari.

Intentii clare

In viata reala nu este usor de stiut daca un baiat sau o fata doresc sa flirteze cu noi sau daca sunt pur si simplu draguti. Pe Internet se presupune deja ca cautati ceva atunci cand sunteti pe pagini de flirt, deci nu exista loc pentru greseli.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale intalnirii online este ca sansele noastre de reusita cresc exponential. Acest lucru se datoreaza faptului ca, daca optam pentru metoda traditionala de a intalni, vom pierde mult timp vorbind cu o singura persoana, despre care nici macar nu stim daca vor fi interesati de noi.

Cu portaluri online, putem vorbi cu mai multe persoane in acelasi timp, astfel incat, in acelasi timp, sa putem avea de cateva ori mai mult succes. In plus, esecul specific nu ne va afecta la fel de mult, deoarece vom avea instantaneu alte persoane de intalnit.

Dezavantaje ale intalnirii online

Usuritatea crearii unui profil fals este alarmanta, desi astazi exista numeroase controale care le detecteaza in timp si le sterg.

Nu putem sti niciodata daca persoana din cealalta parte ne spune adevarul sau daca minte tot timpul.

In plus, in functie de ce pagina, concurenta poate fi foarte mare, asa ca nu intotdeauna vom primi sau chiar vom primi salutul.

In retelele de socializare fuegodevida , utilizatorii se asigura ca concurenta este foarte scazuta, asa ca nu este dificil sa gasesti pe cineva interesant aici.

Cantarind avantajele si contra, putem sti daca flirtul online este pentru noi.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here