Principalele calitati pe care trebuie sa le aiba un espressor profesional

0
91
espressor profesional
espressor profesional

Desi cafeaua este una dintre cele mai consumate bauturi din intreaga lume si se spune ca oricine ar trebui sa stie sa o prepare, lucrurile nu stau intocmai asa. Chiar daca ingredientele sunt reduse la numar, fiind vorba despre cafeaua propriu-zisa, apa si, eventual, lapte si zahar, secretul consta in proportiile dintre acestea, dar si in modul in care sunt combinate.

In prezent, evolutia tehnologica a permis aparitia unora dintre cele mai performante modele de espressor profesional, care automatizeaza intreg procesul si permit obtinerea unor rezultate exceptionale in doar cateva secunde.

Este si cazul echipamentelor din oferta Fresco, care furnizeaza inca din anul 1992 solutii integrate pentru bucatariile profesionale din Romania, sustinand geniul intreprinzator din domeniile HoReCa si Retail.

In cazul in care detineti sau doriti sa va deschideti o cafenea, un bar sau orice alta unitate de alimentatie publica, trebuie sa o dotati cu cele mai noi dispozitive de pregatire a cafelei, intrucat celebra licoare neagra va fi cu siguranta vedeta meniului dumneavoastra, in toate sortimentele sale. Folosindu-ne de exemple de la magazinul sus-numit, vom vedea care sunt principalele calitati ale unui espressor profesional:

1. Sa ofere cel mai bun randament posibil. In primul rand, un espressor profesional trebuie sa fie rapid, fara a face insa rabat la calitate. In cazul in care este instalat intr-o cafenea, va fi cu siguranta echipamentul cel mai des utilizat, intrucat acest sortiment de cafea este cel mai apreciat si consumat in intreaga lume.

Fiind vorba despre o cantitate foarte mica de bautura, clientii se vor astepta sa fie gata in doar cateva secunde, iar cei mai pretentiosi dintre acestia vor remarca imediat daca aroma este una necorespunzatoare. Avand in vedere ca produsele Fresco provin de la branduri precum Electrolux Professional, MCE Astoria sau Virtus Group GmbH, indiferent ce veti alege, acesta va functiona ireprosabil si va va oferi rezultate excelente in cel mai scurt timp.

2. Sa pastreze calitatea cafelei pe parcursul zilei. Echipamentele mai putin profesionale determina scaderea calitatii produsului finit in timp, dar chiar si pe parcursul unei zile, din cauza uzurii.

Cand vine vorba, insa, despre modelele de espressor profesional comercializate de Fresco Expert, acest lucru nu se intampla, intrucat caracteristicile lor tehnice garanteaza o calitate constanta pe parcursul zilei: cutii de comanda autonome, pentru controlul comenzilor volumetrice; maner manual Steamglide, pentru controlul nivelului de abur orizontal; distribuitor de apa calda cu taste de temporizare programabila, consum redus de energie electrica etc.

Mai mult decat atat, aceste aparate sunt dotate cu evacuare programabila a dispozitivului de spumare a laptelui Steamair, dar si cu un ciclu de curatare automata, care usureaza si mai mult munca utilizatorului.

3. Sa fie insotite de servicii integrate. In cazul in care alegeti sa achizitionati un model de espressor profesional de la Fresco, trebuie sa stiti ca furnizorul va ofera nu doar produsul propriu-zis, ci si servicii integrate. Mai exact, veti beneficia de consultanta, livrare, montaj, training si servicii post-livrare, totul pentru a va asigura ca ati facut alegerea cea mai buna si ca echipamentul respectiv va avea o durata indelungata de viata.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here