Avantajele gasirii iubirii online

0
1261

Internetul ofera o platforma larga pentru a intalni oameni si a crea conexiuni, de asemenea, pentru a gasi in cele din urma acea persoana potrivita.

Internetul a ajutat la revolutionarea modului in care vedem si gestionam lumea. De la servirea ca un amplu site de informatii, cumparand lucruri si chiar gasind dragoste. De la sfarsitul anilor nouazeci, a existat o proliferare de site-uri de intalniri care cresc posibilitatea de a avea un partener, fie pentru o relatie serioasa, fie pentru aventuri si relatii pasagere – detalii aici.

Printre avantajele gasirii iubirii online, avem:

Un control mai mare al timpului

Traim intr-o lume cu ritm rapid, in care ocupatiile se inmultesc zilnic si acesta este unul dintre motivele principale pentru utilizarea Internetului si pentru lipsa conexiunii actuale, lipsa de oportunitati pentru a le obtine. Site-urile de intalnire si internetul ajuta la imbunatatirea acestui lucru, deoarece poate fi utilizat simultan in timp ce faceti alte lucruri sau utilizand smartphone-uri. De asemenea, nu exista un tabu in a avea mai multe conversatii in acelasi timp si in a intalni mai multe persoane.

Incurajeaza relatii mai stabile, desi pare ciudat, Internetul este o metoda pentru a putea avea relatii stabile. O ancheta a concluzionat ca cuplurile care se intalnesc pe Internet au mai putine despartiri. In general, aceasta se datoreaza faptului ca demografia ar putea varia de la 30 si 39 de ani la 50 de ani si cauta deja sa se stabilizeze.

Cunosti oamenii si, mai important, te cunosti pe tine insuti

Este foarte posibil si probabil sa nu ajungeti la o relatie stabila cu toti oamenii pe care ii intalniti, dar asta nu inseamna ca nu puteti crea mai multe relatii, prietenie, chiar si cu cei care va pot bucura de hobby-uri conexe. Legatura de orice fel (prietenie, cunostinta, partener) sunt foarte necesare pentru a inflori ca fiinta umana.

De asemenea, atunci cand iti cauti strategia de a gasi dragoste cu intalnirile online , te cunosti pe tine, deoarece pentru a te arata lumii trebuie sa-ti interiorizezi gusturile, calitatile si defectele.

Beneficiile Internetului pentru a gasi un partener

Prima cheie a succesului retelelor sociale atunci cand vine vorba de gasirea unui partener este, fara indoiala, anonimatul . Intr-un mediu sigur si controlat, cum ar fi camera noastra, incepem o serie de schimburi si conversatii cu persoane pe care nu le vedem fizic. Acest lucru ne ofera libertate, precum si o anumita incredere in sine, avand sentimentul ca controlam situatia. Acesta este, fara indoiala, un domeniu foarte benefic pentru acei oameni oarecum nesiguri, personalitati cu o posibila lipsa de stima de sine sau un concept de sine scazut. Comunicarea este intotdeauna mai fluida, deschisa si chiar intima.

Internetul ne permite sa avem acces la multe persoane care, intr-o situatie fizica si reala, ar fi practic imposibile. Putem vorbi si intalni oameni din alte comunitati si chiar din alte tari.

Cand cautam un partener online, avem si un alt avantaj. Putem sa reglam selectia noastra . Ne intereseaza persoane cu gusturi si preocupari similare, personalitati similare … de aici succesul portalurilor specifice de internet pentru a gasi un partener. Putem seta filtre, sa alegem preferintele, sa eliminam, sa comparam … Lasam deoparte spontaneitatea relatiilor umane pentru a arata brusc o anumita cerinta in functie de preferintele noastre personale.

Relatiile sociale prin internet au loc in intervalele de timp pe care le alegem . Adica suntem noi cei care decidem, in momentele noastre de petrecere a timpului liber sau de odihna, cand sa interactionam cu alte persoane. Toate acestea ne ofera un sentiment „aparent” de control care, la prima vedere, satisface multe persoane, transformandu-le in adevarati dependenti de cautarea acestui tip de relatii.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here