Florin Cîțu, după anunțul privind majorarea pensiilor: Șah mat

0
118

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, spune că le-a dat „șah mat” „socialiștilor”, după ce PNL a majorat pensiile în perioadă de criză economică. „Oricât ar țipa socialiștii, cifrele nu le pot schimba. PNL a crescut punctul de pensie cu 177 de lei și pensia minimă cu 96 de lei”, a scris ministrul Finanțelor pe pagina sa de Facebook.

Cîțu: Socialiștii sunt disperați

Legat de anunțul liberalilor privind majorarea pensiilor, Florin Cîțu i-a ironizat pe Social-Democrați, scriind că aceștia sunt „disperați”, pentru că PNL a majorat pensiile pe timp de criză.

„Socialiștii sunt disperați. Țipă, amenință, se vaită.

Pentru că am arătat că deși suntem în perioada de criza economică am reușit să facem investiții record și să mărim pensiile mai mult decât a făcut-o PSD vreodată.

Oticat ar țipa socialiștii cifrele nu le pot schimba. PNL a crescut punctul de pensie cu 177 de lei și pensia minimă cu 96 de lei”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Cîțu l-a criticat și pe liderul PSD, spunând că măsura PNL de a majora pensiile va fi o provocare pentru Social-Democrați.

„Provocare pentru Ciolacu și gașca lui. Găsiți o alta țară care creste pensiile și investițiile și mai ales arătați când a crescut PSD pensiile cu o suma mai mare ?

V-am dat șah mat”, a încheiat acesta.

 

Gata cu drumurile la ANAF. Doar clickuri.💪💪💪Am promis reforma digitală a Administrației Fiscale și mă țin de cuvânt….

Publicată de Florin Cîţu pe Miercuri, 12 august 2020

Florin Cîțu: Gata cu drumurile la ANAF

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a scris că s-a ținut de cuvânt și a făcut o reformă digitală a Administrației Fiscale. Acesta a subliniat că drumurile la ANAF se vor transforma în clickuri.

Florin Cîțu spune că drumurile la ANAF se vor transforma în clickuri

Potrivit lui Florin Cîțu, drumurile pe care românii le făceau la ANAF se vor transforma în clickuri. Acesta spune că reforma putea fi realizată de mult, însă PSD nu a vrut, deoarece „digitalizarea este cel mai mare inamic al evaziunii”.

„Gata cu drumurile la ANAF. Doar clickuri. Am promis reforma digitală a Administrației Fiscale și mă țin de cuvânt.

Prin identificarea vizuală online fiecare român va putea să-și facă un cont în spațiul privat virtual din fața calculatorului.

Gata. Nu mai este nevoie să mergeți la ANAF sau administrațiile locale să stați la coadă ca să plătiți impozite și taxe. Acum trebuie doar să vedeți ce faceți cu toate orele libere pe care le aveți în plus.

Aceste lucruri puteau fi făcute de ani de zile. Socialiștii nu au vrut pentru că digitalizarea este cel mai mare inamic al evaziunii. Iar socialiștii, în special PSD-istii, iubesc evaziuna. Așa își finantateaza toate acțiunile de partid.

A trebuit să vina un guvern cu adevărat liberal care să facă aceste modificări în doar 6 luni.

Nu ne oprim aici. Vom informatiza toate procesele și veți vedea o cu totul alta fata a administratiei publice, demna de secolul 21 și de o tara europeana!”, a scris Florin Cîțu pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here