Scandal la o fabrică din Cluj / Un vietnamez și-a ucis un conațional

0
84

Un conflict spontan a izbucnit, sâmbătă, între doi cetăţeni vietnamezi la o fabrică din localitatea Apahida, judeţul Cluj, iar unul dintre ei a murit după ce a fost înjunghiat. Agresorul a fugit şi a fost găsit de poliţişti după două ore.

Potrivit Poliţiei Cluj, scandalul a izbucnit, sâmbătă, într-o societate din Apahida, unde îşi desfăşoară activitatea mai mulţi cetăţeni străini.

A avut loc un conflict spontan între doi dintre aceştia, în urma căruia unul dintre bărbaţi i-a aplicat o lovitura cu un obiect tăietor-înţepător celuilalt. Ulterior acestui moment, autorul a fugit de la faţa locului”, au transmis Poliţia Cluj.

Agresorul a fost căutat de mai multe forţe de ordine, inclusiv cu un echipaj canin.

După aproximativ două ore, bărbatul a fost depistat pe raza localităţii Apahida, ascuns în vegetaţia de pe malul Someşului.

Acesta este un cetăţean de origine vietnameză, în vârstă de 36 de ani.

Cercetările sunt preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, pentru omor.

Migranți vietnamezi, descoperiți într-un camion cu pufuleți la Vama Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au descoperit, luni, ascunși în interiorul unei autoutilitare conduse de un cetăţean român, care transporta pufuleți către Germani, nouă cetăţeni din Vietnam care încercau să iasă ilegal din țară.

În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport și, astfel, în interiorul autoutilitarei au descoperit în compartimentul marfă, ascunse sub cutiile și sacii de pufuleți, nouă persoane, opt bărbaţi și o femeie.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here