Trump trage ultimul glonț. Ce lovitură încearcă președintele Americii înaintea alegerilor

0
181

Este ultimul glonț pe care-l trage Donald Trump, spun mulți democrați. Președintele SUA încearcă să schimbe Serviciul Poștal din SUA chiar înaintea alegerilor programate pentru luna noiembrie. Eforturile administraţiei sale de a modifica serviciile USPS, în ciuda protestelor venite din tabăra lui Joe Biden, sunt apreciate de Trump, care a spus și că va sprijini încercările de a extinde votul în persoană.

Într-un interviu acordat televiziunii Fox News, Trump a declarat că va sprijini extinderea numărului de cabine de vot, votarea anticipată şi alte măsuri, dar şi-a reiterat atacurile împotriva votului prin corespondenţă.

Totodată, președintele Trump a spus că îşi doreşte ca agenţia poştală oficială a SUA „să funcţioneze eficient”. „Nu este o «chestiune a lui Trump»”, a adăugat el, spunând că recentele modificări administrative nu reprezintă o încercare de a îngreuna votarea înaintea alegerilor prezidenţiale.

Nancy Pelosi i-a declarat război lui Trump

Declaraţia lui Trump vine fix înainte ca democraţii din Camera Reprezentanţilor să organizeze o teleconferinţă pentru a discuta despre planul preşedintei Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, de a-i convoca pe congresmeni pentru un vot în a doua parte a săptămânii. Conform CNN, Camera Reprezentanţilor ar urma să analizeze o lege de protejare a Serviciului Poştal în faţa a ceea ce Nancy Pelosi a numit duminică drept „o campanie” a lui Trump „de a sabota alegerile prin manipularea Serviciului Poştal pentru a-i priva pe votanţi de dreptul lor electoral”.

În plus, câţiva procurori generali democraţi iau în considerare o posibilă acţiune în justiţie pentru a opri schimbările la Serviciul Poştal, care ar putea afecta rezultatul alegerilor.

Democraţii l-au acuzat pe Trump, care este în urma candidatului democrat Joe Biden în sondajele de opinie, că încearcă să slăbească Serviciul Poştal, care are dificultăţi financiare, pentru a elimina votul prin corespondenţă. Trump a declarat în mod repetat şi fără dovezi că o avalanşă de voturi prin corespondenţă ar duce la fraude.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here