Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de miercuri, 26 august, de la ora 11.30

0
101

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de miercuri, 26 august, de la ora 11.30.

Printre invitați se mai află și:

  • Marius Chirca – Kola Kariola;
  • Sabin Cornoiu- președinte Salvamont România ANSMR;
  • Florin Hozoc – Reprezentat al companiei care a donat statului echipamentele de plasmafereză;
  • Gabriel Chicioreanu – consultant cariere;
  • Marian Stas – consilier educație;
  • Adrian Negrescu- consultant economic

Nu ratați ediția Gândul LIVE de miercuri, 26 august, de la ora 11.30!

Marcel Vela nu a fost prezent la audierile Comisiei Parlamentare de Anchetă cu privire la românii care au plecat la cules de sparanghel. Care este motivul. “Trebuie să răspundă!”

Marcel Vela nu a fost prezent la audierile Comisiei Parlamentare de Anchetă cu privire la românii care au plecat la cules de sparanghel. Ministrul Afacerilor Interne ar fi avut o agendă super încărcată, dar și o deplasare în țară, care l-au împiedicat să ajungă în Parlament.

Radu Oprea, preşedintele acestei comisii de anchetă, a precizat că următoarea invitaţie la audieri pentru Marcel Vela este pentru marţi, 1 septembrie, ocazie cu care va fi prezent şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Proiect de OUG al MAI. Vela: Polițiștii vor avea dreptul să intre în orice domiciliu sau sediu, fără acordul proprietarilor, pentru a salva un animal în pericol

Ministrul Marcel Vela a promovat, marți, în cadrul unei declarații de presă, un proiect de ordonanță de urgență pentru întărirea măsurilor de protecție a animalelor, proiect pus în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit actului normativ, polițiștii nu vor avea nevoie de acordul proprietarilor sau patronilor pentru a intra într-un domiciliu sau sediu de firmă, în cazul în care există informații că în aceste spații se află un animal în pericol.

Potrivit ministrului Marcel Vela, actul normativ este menit să eficientizeze implicarea polițiștilor și autorităților locale în gestionarea situațiilor de pericol pentru animale și a invitat organizațiile neguvernamentale și toți actorii implicați să transmită propuneri.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here