Servicii debitare laser Romania 2020

0
85
servicii debitare laser romania
servicii debitare laser romania

Tăierea cu laser are multe avantaje

Tăierea cu laser sau perforarea cu laser oferă mult mai multe opțiuni decât perforarea convențională. Cu un laser, motivele dorite pot fi incendiate într-o mare varietate de materiale. Datorită tăierii moderne cu laser , este posibil să stabiliți noi standarde în finisarea imprimării și în alte domenii de aplicare.

Așa funcționează tăierea cu laser

Tehnica tăierii cu laser se bazează pe faptul că materialele sunt tăiate folosind radiații laser constante sau pulsate.Tăierea se face prin ablație materială. Ceea ce descrie eliminarea materialului prin încălzire.

În funcție de materialul care trebuie tăiat, parametrii radiației laser trebuie să fie reglați în consecință. Ajustarea iradianței și a duratei pulsului are o importanță decisivă.

(P) Alege servicii profesionale de debitare cu laser oferite de echipa noastra.

Sunt utilizate diferite sisteme laser care permit îndeplinirea cerințelor speciale ale diferitelor materiale. Dimensiunea alergării și cerințele de calitate sunt, de asemenea, importante atunci când alegeți sistemul laser potrivit.

Tăierea cu laser face posibilă realizarea aproape a tuturor contururilor și motivelor dorite – chiar dacă acestea sunt foarte complexe. Designurile sunt decupate cu o precizie absolută și sunt caracterizate de o claritate excelentă a muchiei. Este posibil să se realizeze atât contururile două, cât și cele tridimensionale.

Vă rugăm să rețineți că materialul care trebuie tăiat trebuie să fie mai stabil, cu atât mai multe filigranuri vor fi implementate. Este, de asemenea, adevărat că materialele subțiri permit în special lățimi de tăiere înguste și, prin urmare, punerea în aplicare a contururilor deosebit de fine. Tăierea cu laser se face fără contact și fără matriță. Prin urmare, numai materialul dictează modul în care se pot face tăieturile filigranate.

Trebuie să țineți cont de faptul că fiecare material se comportă diferit atunci când este prelucrat cu raza laser. Schimbările de culoare pot fi adesea observate, ceea ce poate duce la efecte atractive. În orice caz, este recomandat un test de material pentru a vă asigura că rezultatul tratamentului cu laser corespunde absolut așteptărilor dvs.

Laserul nu poate fi folosit doar pentru tăierea contururilor și a motivelor, ci este ideal și pentru gravare. Acest lucru face posibilă, de exemplu, echiparea pieselor de prelucrat cu litere. Este, de asemenea, posibilă gravarea unei largi varietăți de imagini și imagini. Desenele tridimensionale nu reprezintă o problemă, astfel încât motivele să poată fi simțite și ele. La fel ca în cazul tăierii cu laser, gravarea cu laser permite și prelucrarea diferitelor materiale. În funcție de tipul de motiv sau motive, comanda dvs. va fi implementată utilizând gravarea vectorială sau raster. Logo-urile și literele fără gradiente de culoare sunt realizate folosind gravura vectorială. Pentru grafică, imagini și fotografii este utilizată o gravură pe grilă, precum și sigle cu gradiente de culoare.

Detalii pe www.laserprocessing.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here