Cum sa pariezi pe cota 2?

0
241
cota-2

Pentru a obține profit din pariuri, este de la sine înțeles că trebuie să ai o strategie foarte bună și să o îmbini cu o analiză aprofundată și un management al banilor strict. Poate cea mai populară și faimoasă cotă din pariurile sportive este cota 2.

Această strategie pe cota 2 depinde foarte mult de bugetul pe care ești dispus să îl aloci pariurilor sportive. Este o metodă de încredere în pariuri, dar dacă dispui de un buget destul de mic, este o strategie riscantă deoarece, după o serie de 5-6 bilete pierdute la rând este posibil ca bugetul să fie epuizat. Dacă ai destulă răbdare pentru a studia migălos meciurile și a le alege pe cele care sunt mai sigure, atunci poți opta pentru miză fixă pe vestita cotă 2.

Cum sa pariezi pe cota 2 – Sfaturi

Dacă ești hotărât să aplici strategia cotei 2 trebuie să ții cont de anumite sfaturi și ponturi. În principiu, este ideal să obții cota 2 dintr-un singur eveniment. Uneori este imposibil să obții asta dintr-un singur meci, deci în practica cota 2 se obține în majoritatea cazurilor din doua, trei meciuri. În cazul pariurilor pe fotbal, cele mai preferate opțiuni de pariere cu cotă 2 variantele sub 3,5 goluri sau total Asiatic sub 3 goluri.

De asemenea, unele dintre cele mai bune campionate pentru a paria cu cota 2 sunt Premier League și Liga 1. Dacă vorbim de pariuri pe tenis cu aceeași cotă, opțiunile de pariere cele mai preferate cu această cotă sunt handicap asiatic pe outsider, care mai este numit în anumite agenții contrahandicap și totaluri asiatice pe numărul de game-uri dintr-un meci. Studiatul în detaliu, serios și dedicat a campionatelor sunt un must-have pentru acest tip de strategie. Pentru biletul zilei cota 2 te poți folosi de jucătorii sau echipele preferate de tine, despre care ai mai multe informații.

Un alt aspect important este ca atunci când ai un bilet pe care ai meciuri bine alese și ai probabilitatea foarte mare de câștig dar cota este să spunem între 1,60 și 1,80 format din două meciuri de cote 1.35 și 1.35, să nu insiști să obții cota 2 punând un meci de care nu ești sigur. Cota 2 nu înseamnă neapărat mereu 2, ci poate fi și o valoare puțin mai mică. Unii pariori care sunt mai ponderați și au un apetit de risc scăzut, folosesc mai mereu cote sub 2, aceasta fiind o variantă mai prudentă a cotei 2.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here